Tedx İzmir Atatürk Lisesi Youth

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin bu yıl ilkini düzenlediği TEDxİzmir Atatürk Lisesi Youth etkinliği 10 Haziran 2023 tarihinde, on değerli konuşmacının katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik aracılığıyla tüm katılımcılar alanında başarılı kişilerin perspektiflerinden bakma imkanı bulurken özellikle gençlerin bu etkinliğe katılması ve organize edenlerin de gençler olması konuşmacılar tarafından da takdir topladı. 

 

Etkinliğin ilk oturumunda Prof. Dr. Nevzat Kaya “Mikro’dan Makro’ya ve Dönüş Zamanı…”, Ali Kutay Eryiğit “Uluslararası Pazarlamada Glokalizasyon Rehberi: CULMAR Model”, Uzm. Dr. Ülkümen Rodoplu “Hayatta Kalmak ve Hayat Kurtarmak” ve Pelin Oğur “Genetik Kalıplardan, Sınırlarımızın Ötesine; Düşsel Özgürlüğe”; ikinci oturumda Pınar Ayhan “İçimizdeki Güce Sığınmak”, Doç. Dr. Hasan Ali Dal “Dünden Bugüne Evren Algımız”, Erdem Gülen “Kendini Tanımanın Önemi”; üçüncü ve son oturumda ise Doç. Dr. Dicle Yurdakul “Teknoloji Özgürleştirir.”, Burcu Olguner “Müzik Kutusundaki Balerin”, Can Yurdakul “Muhakemenin Geleceği” başlıklı konuşmalarıyla TEDxİzmir Atatürk Lisesi Youth sahnesindeydiler.

 

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen ekibimiz; desteklerinden dolayı okul müdürü Sayın Ahmet Yılmaz’a ve etkinlik ana sponsoru “Sega Treyler”a teşekkürlerini sunar ve başlattıkları bu etkinliğin okulumuzda gelecek yıllar içerisinde de düzenlenerek daha fazla konuda daha fazla gence ulaşmayı temenni ettiklerini iletirler. 

 

Bu yıl düzenlenen etkinlikten görüntülere ulaşmak veya gelecek etkinliklerimizden haberdar olmak için Instagram üzerinden “@tedxizmirataturklisesi” hesabımızı takipte kalabilirsiniz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Konak Atatürk Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)