Tebrik Ediyoruz

İbrahim Feridun Tınaztepe İlkokulu okul müdürü Sayın Abuzer BADEM ve müdür yardımcıları Sayın Semih TEZELLİ ve Sayın Kenan AZKESKİN tarafından kaleme alınan “Oyunlarla Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu” kitabı çıkmış olup, dikkat ve hiperaktivite sorunu yaşayan öğrencilere yönelik faydalı etkinlik ve oyun önerileri sunmaktadır. 

 

Kıymetli okul idarecilerimiz ve yazarlarımız kitaplarını Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yafes BAKIRCI'ya takdim ettiler.

 

“Oyunlarla Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu” isimli bu kitap, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu konusunda uzmanlar, eğitimciler ve ebeveynler için hazırlanmış bir rehberdir. Kitap, teorik temelleri anlama ihtiyacı duyan uzmanlara derinlemesine bir perspektif sunarken aynı zamanda pratik ve etkili oyunlar sağlayarak çocukların dikkat becerilerini geliştirmede destek olur. Uzmanlar, eğitimciler ve ebeveynler için hazırlanan bu kaynak, çocukların öğrenme deneyimini daha zengin ve etkili hâle getirmek adına onlarca oyun desteği ile birlikte gerekli araçları sunar.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Beylikdüzü İbrahim Feridun Tınaztepe İlkokulu

Kaynak:https://ibrahimferiduntinaztepeio.meb.k12.tr/icerikler/tebrik-ediyoruz_14283447.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)