Taşımacıyı Tespit Komisyonu İlanı

TAŞIMACIYI TESPİT KOMİSYONU İLAN 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı

TAŞIMACIYI TESPİT KOMİSYONU İLAN

2022-2023Eğitim ve Öğretim yılı boyunca (Memnuniyet ilkesi doğrultusunda) Şehit Kahraman Çelikbaş Ortaokulu öğrencilerinden isteyenlerin adreslerinden alınarak Taşımacıyı Tespit Komisyonu ve Taşımacı tarafından ortaklaşa belirlenen güzergahlardan okula getirilmesi ve ders bitiminde tekrar adreslerine götürülmek suretiyle taşımacılığının Okul Servis Araçları Yönetmeliği kapsamında yapılmasıdır. (Taşıma Yapılacak Güzergahlar; Güneş Mah. Hüsnü Karakaş mahallesi bölgelerini kapsamaktadır)

Servis Çalıştırma Taşımacıyı Tespit Komisyon Toplantısının yapılacağı yer, tarih ve saat: Okulumuz Taşımacıyı Tespit Komisyonu okulumuzda 2022-2023 yılında öğrencilerimizi taşıyacak okul servislerini belirlemek üzere Müdür Odasında 15/09/2022 tarihinde saat 10.00 da yapılacaktır.

Teklif/talep mektubu: Talep sahibi veya adına noter onaylı vekaletname bulunan vekili tarafından verilebilir.

Evrakların Komisyona Teslimi:

a. 15/09/2022 saat 14.00'e kadar servis taşıma işi için istenen evrakları komisyona veya başkanına tutanakla teslim eder.

b. Taşımacıya tespit komisyonuna verilen dosyalar herhangi bir sebeple geri alınamaz. İlgilenen özel ve tüzel kişilere ilanen duyurulur.

 

İsteklilerden alınacak belgeler:

a) Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon numarası, varsa faks numarası ve elektronik posta adresi,

b) Gerçek kişi olması halinde servis çalıştırılması işinin yıl içinde alınmış ticaret ve/ veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Kepez Şehit Kahraman Çelikbaş Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)