Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Banka Promosyonu İhale İlanı

TARSUS MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

 

BANKA PROMOSYONU İHALE İLANI

TARSUS MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

BANKA PROMOSYONU İHALE İLANI

 

Banka Promosyonu Onay Tarih ve Numarası

:

09.06.2015 – 659

1- Kurumun     Adı    

:

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü

  A)  Adresi

:

İsmetpaşa Mahallesi Rasim Dokur cd.no;9 Tarsus/Mersin

  B) Telefon ve Faks Numarası

:

Tel: 0324. 613 60 21  Fax: 0324. 613 60 22 

  C) Elektronik Posta Adresi

:

tarsuseml@meb.gov.tr

2-İhale Konusu

:

Banka  Promosyonu İhalesi

3-İhale Usulü

:

Kapalı Zarf ve Açık Artırma (4734 Sayılı Kanun)

4-Kurum ve    Çalışan Personel Sayısı

:

1/157

5-Kurum Personelinin Aylık Nakit Akışı

:

Maaş Ödemeleri ; aylık ortalama 601.717,18 TL .’dir

6-Promosyon  İhalesi Toplantı Yeri

:

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonu

 

7-Promosyon  Anlaşmasının Son teklif

    verilme Tarih ve Saati

:

15/06/2015  pazartesi günü Saat 14:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            Banka Promosyonu İhale Komisyonu, 09/06/2015 Salı günü, saat 15:00’ da yaptığı toplantıda, Banka Promosyon İhalesinde uygulanacak kriterler ve şartnameyi hazırlayarak, Tarsus İlçesindeki bankalara Promosyon İhalesi Davet Mektubu verilmesine karar vermiştir.

Banka Promosyon İhalesinde uygulanacak kriterler:

 

1- Banka Promosyon İhalesinde ekteki şartnamede belirtilen şartlar esas alınarak yapılacaktır.

2-Banka Promosyonu İhale Şartnamesi ve diğer belgeler Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünün tarsuseml.meb.k12.tr internet adresinden görülebilir.

3-Ekonomik açıdan en avantajlı teklif Kapalı zarf ve açık artırma usulleri ile belirlenecektir.

4-Teklifler, en geç 15/06/2015 Pazartesi günü Saat 14:00 ’e kadar Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne banka yetkilileri tarafından kapalı zarf içerisinde teslim edilecektir.

 İhale günü teklifler, komisyon ve diğer banka yetkililerinin huzurunda açılarak zarflardaki teklifler açıklanarak istenen şartları kabul eden tekliflerin belirlenmesi için 1 (Bir) saat ara verilecek olup; belirlenen bankalara yapılacak davet üzerine açık arttırma yöntemiyle sonuçlandırılacaktır.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

 

 

 

 

Erhan BOZUKURT

 

 

 

Okul Müdürü

 

 

 

 

 

 

 

 

Komisyon Başkanı

 

EKLER:

1-Banka Promosyon İhale Şartnamesi

2-Banka Promosyon İhalesi Yetilisi Mektubu

3-Banka Promosyon İhalesi Teklif Mektubu

 

 

 

 TARSUS İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

 

Banka  Promosyonu Onay Tarih ve Numarası

:

09.06.2015 -659

1- Kurumun     Adı    

:

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü

  A)  Adresi

:

İsmetpaşa Mahallesi Rasim Dokur cd.no;9 Tarsus/Mersin

  B) Telefon ve Faks Numarası

:

Tel: 0324. 613 60 21  Fax: 0324. 613 60 22 

  C) Elektronik Posta Adresi

:

tarsuseml@meb.gov.tr

2-İhale Konusu

:

Banka  Promosyonu İhalesi

3-İhale Usulü

:

Kapalı Zarf ve Açık Artırma (4734 Sayılı Kanun)

4-Kurum ve    Çalışan Personel Sayısı

:

1 / 157

5-Kurum Personelinin Aylık Nakit Akışı

:

Maaş Ödemeleri ; aylık ortalama 601.717,18 TL .’dir

6-Promosyon  İhalesi Toplantı Yeri

:

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı salonu.

 

7-Promosyon  Anlaşmasının Son teklif

    verilme  Tarih ve Saati

:

15/06/2015 Pazartesi günü Saat 14:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A. GENEL ŞARTLAR

 

1. Ekli listede adı geçen okul/kurumlardan alınan bilgilere göre maaş alan 157 personel 601.717,18 TL. aylık maaş ve ek ders ödemeleri bulunmaktadır.        (Maaş: 417.888,06 TL – Ek ders: 143.990,36 TL-Döner sermaye ücretleri; 19,838,76-Taşımalı ödeneği ve ücretliler; 20.000,00 TL)

 

2. Komisyonumuz İhale tekliflerini ekli listede adı geçen okul/kurum personelinin yarıyıl ve yaz tatillerinde her türlü işlemi yapabilme konusunda sıkıntı çekmeyeceği yaygın servis ağı ve ATM cihazı bulunan bankalara vermeyi esas almaktadır.

 

3.Anlaşma yapılacak banka ile sözleşme süresi 3 (üç) yıldır. 10/07/2015- 10/07/2018 tarihleri arasındaki 36 aylık süre.

 

4. Anlaşma yapılan banka; maaş-özlük ve diğer ödemelerde haftanın her günü ve saatinde ATM´lerde yeterli miktarda para bulunduracaktır. Bankamatik cihazında oluşacak arıza ve para bitiminde, durumun bankaya bildirilmesinden itibaren 2 (iki) saat içerisinde mevcut duruma müdahale edip hizmetin devamını sağlamak zorundadır.

 

5. Adı geçen Okul/Kurum Müdürlüğünce; Personelin maaş ödemeleri her aybaşından iki iş günü önce Bankada bulunan Kurum/birim hesaplarına aktarılır. Banka bu ödemeleri her ayın 15´inin başladığı gece saat 00.01´den itibaren personel hesaplarına aktararak hesap sahibi personelin kullanımına hazır hale getirir. Ücret ve diğer ödemeler ise, banka listesinin/ EFT ´nin yapıldığı gün aynı anda hesap sahibi personelin kullanımına hazır hale getirilir. Tarsus Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğünce ödemesi yapılan Say2000i maaş sisteminden kaynaklanan nedenlerden dolayı (Maaş katsayılarının geç açıklanması veya maaş sisteminin arızalanmasından dolayı vb.) istisnai durumlarda maaşların 2 işgünü öncesi aktarılamaması durumunda personelin mağdur olmaması için maaşlar iki iş günü bekletilmeden ayın 15 ´inde paranın aktarılması durumunda aynı gün ödeme yapılacaktır.

 

6. Anlaşmanın süresi 10.07.2015 tarihinden itibaren 10.07.2018  tarihine kadar (36 ay) 3 yıllık süreyi kapsamaktadır. Promosyon miktarı anlaşmaya göre personele yıllık periyotlar halinde 3(Üç) eşit taksitte ödenmek üzere sözleşmeye bağlı ilk ödenecek maaşla birlikte  personel hesaplarına yatırılacaktır. Bankalar tekliflerini 7. Maddede belirtilen şartları kapsayacak şekilde sunacaktır.

 

7. Anlaşma yapılan banka; promosyon anlaşmasından sonra, kuruma yeni atanan veya  nakil vb.sebeplerle kuruma dahil olan personel olması halinde, kurumca  bankaya bildirilen bu personele; sisteme dahil olduğu ay ile protokol bitiş  tarihi arasındaki süreyle orantılı olarak kıstelyevm olarak hesaplanacak promosyon bedeli ilgilinin hesabına 1 (Bir ) defada peşin olarak yatırılacaktır. Sözleşme yapıldıktan sonra sistemden tayin ve sair sebeplerle ayrılanlardan almış oldukları promosyonlar geri alınmayacaktır.

 

8. Anlaşma yapılan banka; anlaşma süresince, açılan maaş hesaplarına ait kart,ek kart ve kredi kartlarının verilmesi, yenilenmesi, değiştirilmesi, iptal edilmesi veya kullanılmasından dolayı, Ekli listede adı geçen okul/kurum personelinden ve maaş ödeme anlaşması yapılmış olan aylık veya yıllık hesap işletim ücreti, işlem masrafı, kart aidatı üyelik ücreti, ekstre ücreti vb. herhangi bir ücret veya her ne ad altında olursa olsun (cep telefonu mesaj ücreti gibi) başka bir masraf talep etmeyecektir.

 

9. Anlaşma yapılan bankanın interaktif bankacılık hizmetleri kapsamında gerçekleştirilen havale ve EFT işlemlerinden her hangi bir ücret alınmayacaktır.

 

10. Anlaşmalı banka; Anlaşma süresince ve daha sonra, elde ettiği personel bilgilerini bu şartname hükümleri dışında başka bir amaçla kullanamaz.Maaş ödemesi için açılan hesaptaki para ilgilinin bilgisi dışında hiçbir şekilde tasarruf vb.adlar altında kullanılamaz.

 

11. Günlük nakit para çekme limiti en az 1.500 (Binbeşyüz) TL olması, günün koşullarına göre limit arttırımına gidilebileceğinin dikkate alınması.

 

B.  TEKLİFLERİN DEĞERLENDİRİLME USULÜ

 

1. Banka promosyon ihalesi kapalı zarf ve açık artırma usulü ile yapılacaktır. Teklif zarfının üstünde, Bankayı tanıtıcı bilgiler ve yetkili kişinin imzası veya kaşesi bulunmalıdır. Teklif zarfının kapatıldığı yer imzalı olmalıdır. Şartnamede belirtilen saate kadar verilen teklifler alınacak, sırasıyla açılacak ve teklif tutanağına kaydedilecektir. Teklif mektubu şartnamede belirlenen usule uygun ise değerlendirmeye alınacaktır. Banka teklif mektubu ekinde, Mersin ili ve Tarsus İlçesinde bulunan Şube sayısı, ATM sayısı bilgileri yazılı olarak sunulacaktır.

 

İhale günü teklifler, komisyon ve diğer banka yetkililerinin huzurunda açılarak zarflardaki teklifler açıklanarak istenen şartları kabul eden tekliflerin belirlenmesi için 1 (Bir) saat ara verilecek olup; belirlenen bankalara yapılacak davet üzerine açık arttırma yöntemiyle sonuçlandırılacaktır

 

2. Komisyon gerek gördüğünde en yüksek fiyatı veren bankayla anlaşmayı yapıp yapmamakta serbest olup; dilediği bankayla anlaşma yapmaya yetkilidir.    

 

3. Bu ihalede tekliflerin değerlendirilmesi; Şartnamede belirtilen şartların kabul edildiği ve promosyon olarak verilen en yüksek fiyat teklifinin esas alınması ile birlikte, bankaların sunacağı farklı tekliflerin personel lehine olanların komisyonca değerlendirilerek İhale üzerinde kalan bankaya bu karar yazılı olarak bildirilerek sözleşmeye davet edilecektir.

 

4.  İhaleyi kazanan bankanın, bu davetin tebliğ tarihini izleyen 3 (üç) gün içinde şartnameye uygun olarak sözleşmeyi imzalaması zorunludur. Sözleşme Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünde imzalanacaktır. Sözleşmeden sonra yüklenici banka, sözleşmenin başlayacağı ilk güne kadar tüm işlemlerini hazır hale getirecektir.           

 

 

 

C.  CEZAİ HÜKÜMLER

 

1.Anlaşmalı banka, bu şartnamede belirtilen şartları yerine getirmekle yükümlüdür. Bu şartnamede belirtilen hususlar banka tarafından yerine getirilmediği takdirde; 1. Defa yazılı olarak uyarılır.     2. Defa tekrarında sözleşme bedelinin % 5 (yüzde beş)’ i oranında ceza ödemeyi kabul eder.         3. Defa tekrarında ise sözleşme tek taraflı olarak fesh edilir. Banka toplam promosyon miktarının % 10 (yüzde on) oranında ceza ödemeyi kabul eder. Herhangi bir hak talep edemez ve davacı olamaz.

 

2. İhale sonucunda promosyon ihalesini kazanan banka, protokol (sözleşme) imzalamaya yanaşmaması halinde verdiği teklifin % 10 (yüzde on)’ u kadar ceza ödemeyi kabul eder. Tahsil edilecek ceza bedeli anlaşmaya dahil kurumlardaki çalışan personele eşit olarak dağıtılır.

 

3. Bankanın tüzel kişiliğinde herhangi bir değişiklik olması durumunda sözleşme hükümleri yeni banka ile aynen devam eder. Aksi halde sözleşme tek taraflı fesh edilir.

 

4. Banka anlaşma halinde imzalanacak sözleşme ile üstlendiği işleri tamamen veya kısmen bir başkasına devredemez. Devrettiği takdirde her türlü sorumluluk bankaya ait olmak üzere, Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü mahkemeden bir karar almaya, ihtar ve protestoya gerek kalmaksızın sözleşmeyi sona erdirir.

 

5. İhtilaf halinde Mersin İdare Mahkemeleri yetkilidir.

 

6. İmzalanacak sözleşme eklerine, tahakkuk edecek damga vergisi ile yükümlülüğün yerine getirilmesine ait her türlü harç, vergi ve resmi giderler banka´ya aittir.

 

 

 

 

BAŞKAN

 

ÜYE

 

ÜYE

Erhan BOZKURT

 

Sinan KELEŞ

 

Hulusi Fatih KAHRAMAN

OKUL MÜDÜRÜ

 

 

Üye temsilci

 

 

Üye temsilci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 TARSUS MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

BANKA PROMOSYONU İHALESİ BANKA YETKİLİSİ MEKTUBU

 

 

 

BANKA PROMOSYONU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

 

1- ……………… Bankasını temsil etmeye ve onun adına hareket etmeye tam yetkili olarak ve verilen tüm ihale şartlarını ve bilgilerini gözden geçirip tamamını anlayarak, Banka Promosyon ihalesine yeterlilik için değerlendirilmek üzere başvurmaktayız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Tarsus Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)