Tahliye Tatbikatı 4 Mart 2022 Cuma Günü Saat:11. 30'da

Tatbikat 04.03.2022 Cuma günü saat 11.30'da

 

 

Değerli Velimiz,

 

 

 

Öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın refahı ve güvenliği en büyük önceliğimizdir. Okullara acil durum müdahalesi prosedürlerini uygulama fırsatı sunmak için İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tüm öğrenciler ve personelden 04.03.2022 Cuma günü saat 11.30'da yapılacak acil duruma hazırlıklı olma tatbikatına katılmalarını istemektedir.

 

 

 

Öğrencilerin o gün normal saatte okuldan çıkacaklarını bilginize sunarız.

 

Eğitim tatbikatının amacı, öğrencileri koruma, can kurtarma, yaralanmaları azaltma ve eğitimin sürekliliğini sağlama becerilerimizi geliştirmektir. Bu sayede acil durum operasyonları planını değerlendirme ve müdahale kabiliyetimizi geliştirme imkânı bulacağız. Tatbikatın bir bölümünde öğrencilerle okul çalışanları okulun Okul Afet Planını faaliyete geçirmemize katkıda bulunacaktır.

 

 

 

Öğrencileri gerçekten acil bir durum olduğunda koruyabilmek için yalnızca öğrenciye ait Öğrenci Teslim Formunda belirtilmiş olan velilere veya velisi tarafından bildirilmiş, yetişkin kişilere teslim edilebilecektir. Lütfen kontrol edip güncellendiğinden ve doğru olduğundan emin olunuz. Karttaki listede birden fazla kişinin isminin bulunması gereklidir. Bunlar arasından bir-iki tanesinin okula yürüme mesafesinde oturuyor olması tercih edilir.

 

 

 

Gerçekten acil bir durum meydana geldiğinde telefon bağlantısı kurmanın mümkün olamayacağını varsayarak çocuğunuzun Acil Durum Kartındaki kişilerle sizin ya da ailenizin buluşacağı yeri önceden kararlaştırmalısınız.

 

 

 

Gerçekten acil bir durum olduğunda onaylanmış bir acil durum bağlantı kişisi kimlik ibraz edebilmek için gereken hazırlığı yaparak öğrenciyi teslim almak için öncelikle Başvuru Kapısına(Üniversite Yolundaki Bahçe Kapısı) gelmelidir. Öğrencinin okulda bulunduğu yer tespit edilirken, onu almaya gelen yetişkin(ler) de çocuklarıyla buluşmak üzere Teslim Kapısı'(Üniversite Yolundaki Bahçe Kapısı) na yönlendirilecek, imza karşılığında çocuğunu teslim alacaktır. Bu prosedür çocuğunuzu korumak ve içinizi rahatlatmak için hazırlanmıştır.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Serdivan Mehmet Zorlu İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)