Su Gelecektir' Etwinning Projemiz

SU GELECEKTİR' eTwinning Projemiz

'SU GELECEKTİR' eTwinning Projemiz

      Okulumuz Öğretmenlerinden Cemile Sibel ÇAPRAZ 'ın kurucusu olduğu   SU GELECEKTİR  isimli eTwinning Projesi hakkında bilgi almak için lütfen TIKLAYINIZ

 

    Okulumuz Laleler sınıfı öğrencileri Cemile Sibel ÇAPRAZ rehberliğinde Suyun Bilinçli Kullanımına yönelik "SU GELECEKTİR"  eTwinning projesi ile su bilinci kazanmak için uzaktan eğitimle projeye tüm hızıyla devam ediyor.

      Anaokulu çağındaki öğrencilere kazandırılacak olan su bilinci, yarının geleceği olan öğrencilerimizde kalıcı davranışlara dönüşerek suyu tanıyan, suyu etkin şekilde kullanan ve koruyan bireyler olarak yetiştirmenin kapılarını açacaktır. Yaşam biçimi haline dönüşen kalıcı davranışlar erken yaşlarda verilen eğitimlerle kazandırılabilir. Su Kullanım Bilinci oluşturmak amacıyla insanlara suyun akılcı kullanımını özendirmek ve tasarruflu su tüketimini yaymak için öncelikle de kendi kurumlarımızda öğrencilerimizin eğitilmesi, su tasarrufu farkındalığını ortaya çıkaracak çeşitli çalışmaları yapmayı amaçlıyor ve etkinliklerimizi uzaktan eğitimle uygulamaya devam ediyoruz.




Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adana Seyhan Akkapı Anaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)