Söz Bende Panel Etkinliğimiz

Panelist ve moderatörlüğünü kurumumuz öğrencilerinin üstlendiği "Örnek Bir Bilim İnsanı Olarak AZİZ SANCAR" konulu SEDEP Söz Bende Panel Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

Selçuklu Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce ortaklaşa yürütülen Selçuklu Değerler Eğitimi Programı (SEDEP) kapsamında ''Söz Bende'' adlı Panel Etkinliği kurumumuz Müdür yardımcısı / Biyoloji Öğretmeni Ahmet Mücahit BOR danışmanlığında gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü öğrencimiz Edanur Gürer'in   panelistliğini öğrencilerimiz Ayşe İNCİ, Zülal YILMAZ,  ve Zeynep Zümra AKALAN'ın üstlendiği "Örnek Bir Bilim İnsanı Olarak Aziz SANCAR" konulu panel okulumuz ek bina konferans salonunda gerçekleştirildi. Panelde Aziz SANCAR'ın NOBEL ödülüne uzanan eğitim, hayat ve başarı hikayesi dinleyicilerle paylaşıldı. Panel sonunda Aziz SANCAR ile gerçekleştirilen bir röportaj video izlendi. Panel sonu soru, cevap ve teşekkürler ile program son buldu. 

Programa emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder tüm öğrencilerimiz için Aziz SANCAR'ın açtığı çalışma yolundan ilerleyerek benzer başarılar elde etmelerini temenni ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Selçuklu Yüksel Bahadır Alaylı Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)