Sosyal Sorumluluk Projesini Tamamlayan Öğretmenlerimiz 10 Aralık İnsan Hakları Gününde Ödülünü Aldılar

Tarsus Kaymakanlığı öncülüğünde Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla koordinatörlüğünü okulumuz öğretmenlerinden Hediye ABAOĞLU, Ayşe Serap SULUHAN, Semiha BAZ ve  Selver DİNCER' in yaptığı ''Gelecek Susuz Gelmeyecek''yerel projemiz başarlı bir şekilde sonuçlandı.

    1 Ocak 2022 tarihinde başlayıp 30 Haziran 2022 tarihinde sonuçlanan projemize katılan 13 Tarsus Devlet Kurumu  ile 30 okul ile yapılan su tasarrufu çalışmaları sonuçları kayda değerdi.Projemiz  süresince 12.503,74 metreküp tasarruf yaparak su tüketim bilincinin ne kadar önemli olduğunu kanıtladık. Doğanın suyunu korumaya yardımcı olduk. Projemiz bitsede hayatın kaynağı suyu bilinçli kullanmaya devam edeceğiz 

    10 Aralık İnsan Hakları Günü etkinlikleri çerçevesinde projemiz ''İnsana En Saygılı Proje ''dalında ödüle layık görülmüştür. Kutlama programına katılan Hediye ABAOĞLU , Ayşe Serap SULUHAN, Semiha BAZ, Selver DİNÇER  öğretmenlerimiz Tarsus Kaymakamı Kadir SERTELOTCU ve Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet METİN Beyefendi 'den ödüllerini aldılar . Proje ekibi öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamı dileriz.

  GELECEK SUSUZ GELMEYECEK

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Tarsus Borsa İstanbul İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)