Sorumluluk Sınav Programımız

TATİL DÖNÜŞÜ SORUMLULUK SINAVLARI BAŞLIYOR.

Sorumluluk sınavı öğrencilerin alt sınıflardan başarılı olamadıkları derslerin sınavı demektir. Bu sebeple 9. sınıf öğrencilerimiz okula yeni başladıkları için bu öğrencilerimizin alt sınıflardan sorumlu dersinin olması mümkün değildir.

Şubat ayı içinde yapılacak olan sorumluluk sınavlarına 10, 11 ve 12. sınıfta okuyan veya beklemeli öğrencilerimiz gireceklerdir.

10, 11 ve 12. Sınıfta okuyan veya beklemeli öğrencilerimiz sorumlu oldukları dersleri e okul sisteminden görebilirler.

2019-2020 Öğretim yılından sorumlu dersi olan öğrencilerimiz sorumlu oldukları derslerin sadece birinci dönemine ait kazanımlarından sorumlu olacaklardır. Örneğin bir öğrencimiz bu öğretim yılı (2021/2022) 12. sınıfta okuyor olsun. Bu öğrencimizin bir önceki yıldan (2020/2021), yani 11.sınıftan sorumlu dersi varsa o dersin tüm kazanımlardan sorumlu olacaktır. Bu öğrencimizin 10.sınıftan (2019/2020) sorumlu dersi varsa o dersin birinci döneme ait kazanımlarından sorumlu olacaktır. Bu öğrencimizin 9. Sınıftan sorumlu dersi varsa o dersin tüm kazanımlarından sorumlu olacaktır.

Alt sınıflardan sorumlu dersi olan öğrencilerimiz aşağıdaki bağlantıda yer alan çizelgeye göre sorumluluk sınavlarına gireceklerdir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli İzmit Yahya Kaptan Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)