Sizi Yeni Başlayacak Giyim Kurslarımıza Davet Ediyoruz

Sizi halk eğitimi merkezimizde açacağımız yeni giyim kurslarımıza davet ediyoruz. Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

Halkımızdan giyim kurslarına yönelik gelen yoğun talep çerçevesinde halk eğitimi merkezimizde giyim kursu açılması planlanmaktadır. Açacağımız kurslara katılacak bireyleri belirlemek ve kurs hakkında kursiyerlere bilgi verebilmek için 02.02.2024 tarihinde, saat 15.30'da, halk eğitimi merkezimizde kursiyer tespit toplantısı yapılacaktır. Bu bağlamda kurslara katılmak isteyenlerin yapılacak toplantıya katılmaları ve toplantı cetvelini imzalamaları önemlidir. Açacağımız kursların yer, gün ve saatleri kursiyer tespit toplantısında belirlenecektir. Açacağımız kurslar mesleki ve teknik kurs mahiyetindedir. Kurslara katılarak başarı gösteren kursiyerlere kurs bitirme sertifikası verilecektir. Kursların içeriği ile ilgili ayrıntılı bilgi aşağıda sunulan modül programların içerisinde yer almaktadır.  

1) Kadın Bluz Dikimi Kurs Modül Programı için lütfen TIKLAYINIZ 

2) 6-12 Yaş Çocuk Gömlek Dikimi Kurs Modül Programı için lütfen TIKLAYINIZ 

3) Giyim Üretiminde Temel İşlemler Kurs Modül Programı için lütfen TIKLAYINIZ

  

Bu kurslar ve başka kurslarımız ile ilgili bilgi sahibi olmak ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız sizi halk eğitimi merkezimize davet ediyoruz. Yaşınız, işiniz ve yaşadığınız yer neresi olursa olsun halk eğitimi merkezimizde size uygun kurslarımızın olduğunu hatırlatmak isteriz. Gelin birlikte konuşalım, sizin için en iyi kursu belirleyip size eğitim hizmeti vermeye başlayalım. "Her zaman, her yerde herkes için eğitim" parolası ile yaz – kış, ilkbahar – sonbahar, hafta içi – hafta sonu, sabah – öğlen – akşam yılın 365 gününde yürüttüğümüz halk eğitimi merkezimizdeki eğitim faaliyetlerimize siz değerli halkımızı bekliyoruz.

Seferihisar Atatürk Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Seferihisar Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)