Sivas / Zara Şerefiye Vali Aydın Güçlü Ortaokulu

Telefon:03468366013--05413180892 Adres:ŞEREFİYE KÖYÜ FATİH MEVKİİ STADYUM SK. ŞEREFIYE VALI AYDIN GÜÇLÜ ILKOKULU BLOK NO: 4 ZARA / SİVAS Web Sitesi:https://serefiyevagortaokulu.meb.k12.tr Sivas Okulları, Sivas Zara Okulları, Sivas Ortaokulları, Sivas Zara Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Sivas Ortaokul Haberleri, Sivas Zara Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://serefiyevagortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz odaklı (öğrenci, öğretmen, veli, etkin çevre) eğitim ve öğretimde kalitenin gerçekleştirilmesi. Öğrencilerin kişisel başarılarını ve kapasitelerini arttırarak başarı sözcüğünün anlamını yaşatmak.
Yöneticilerin destek ve ilgileri, çalışanların katılımı ve destekleriyle eğitime ağırlık verilerek, başarının kolay olduğu alanlardan başlanıp en küçük başarıların ödüllendirildiği eğitim öğretim ortamının oluşturulması.
Sosyal yönünü ön planda tutan bireyler yetiştirmek.
Topluma bilinçli bireyler kazandırmak kapsamında eleştiren, eleştiriye açık, sorgulayan bir gençlik yetiştirmek. Çocukların zekâlarının gelişimini en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olmak için okul öncesi dönemde ve sekiz yıllık okul döneminde gereken psikolojik desteği sağlamak.
MisyonÖğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda İlköğretimin amaçlarına uygun şekilde yetiştirmektir.
Telefon03468366013--05413180892
Faks.
AdresŞEREFİYE KÖYÜ FATİH MEVKİİ STADYUM SK. ŞEREFIYE VALI AYDIN GÜÇLÜ ILKOKULU BLOK NO: 4 ZARA / SİVAS
İnternet Sitesihttps://serefiyevagortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHer gün sabah Zara´ya gidip akşam geri dönen köy dolmuşları olup haftasonları köy dolmuşları çalışmamaktadır. Yol düzgün ve asfalt olup kış aylarında arada kapanma durumu olsa da özel araçlarla her zaman ulaşım ve ilçeden gidiş-geliş yapmak mümkündür.
UlaşımOkulumuz İl Merkezine 105 Km,İlçe Merkezine 33 Km uzaklıktadır.Her gün sabah Zara´ya gidip akşam geri dönen köy dolmuşları olup haftasonları köy dolmuşları çalışmamaktadır. Yol düzgün ve asfalt olup kış aylarında nadiren kapanma durumu olsa da özel araçlarla her zaman ulaşım ve ilçeden gidiş-geliş yapmak mümkündür.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İl Merkezine 105 Km,İlçe Merkezine 33 Km uzaklıktadır.
Servis BilgisiTaşımalı eğitim kapsamında öğrencileri civar köylerden getiren servisler mevcut olup öğretmenlerimiz için servis bulunmamaktadır.
Ders SaatleriBaşlama: 08.40
Bitiş : 15:15
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer (Kömürlü)
İnternet BağlantısıYok
Projeler- Okulumuz 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında TÜBİTAK 4006 Bilim Projesi´ne katılmış ve 20´den fazla proje çıkarmıştır.
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı52
  • Derslik Sayısı6
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://serefiyevagortaokulu.meb.k12.tr/58/12/707476/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)