Sivas / Yıldızeli Karacaören Ortaokulu

Telefon:3467785247 Adres:Karacaören Köyü Yıldızeli/Sivas Web Sitesi:https://yildizelikaracaorenortaokulu.meb.k12.tr Sivas Okulları, Sivas Yıldızeli Okulları, Sivas Ortaokulları, Sivas Yıldızeli Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Sivas Ortaokul Haberleri, Sivas Yıldızeli Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://yildizelikaracaorenortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli ve Manevi değerlerinin bilincinde olan, bilimsel gelişmeler ışığında, eğitimin önündeki engelleri aşarak, çağdaş eğitim-öğretim anlayışıyla modern dünya gereksinimlerini benimseyerk öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten, güvenilir, paylaşımcı, nitelikli, özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, demokratik bireyler yetiştiren, fiziki donanımı tam, kaitede öncü bir kurum olmak.
MisyonTürk Milli Eğitiminin Genel Amaçları doğrultusunda, Atatürk´ün yaktığı meşalenin ışığında; geçmişinden gelen tarihi misyonunun farkında, geleceğe emin adımlarla yürüyen, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, kültürel ve bireysel farklılıkları beniseyen, insan haklarına saygılı, sosyal ve sportif faaliyetlere önem veren, demokrasiye aşık ve üst öğrenime bu donanımla gidebilecek bireyler yetiştirmek.
Telefon3467785247
AdresKaracaören Köyü Yıldızeli/Sivas
İnternet Sitesihttps://yildizelikaracaorenortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSivas ili Yıldızeli İlçesi Karacaören Köyü TÜRKİYE
Ulaşımİl Merkezine 40 km.
İlçe (Yıldızeli) Merkezine 17 km.Okulumuz Sivas İli Yıldızeli İlçesine bağlı Karacaören Köyündedir. Okulumuza il merkezinden ve ilçe merkezinden ulaşım vardır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 40 km.
İlçe (Yıldızeli) Merkezine 17 km.
Ders Saatleri09:00
15:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
Bilimsel EtkinliklerTUBİTAK 4006 BİLİM FUARI
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı57
  • Derslik Sayısı4
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://yildizelikaracaorenortaokulu.meb.k12.tr/58/11/707183/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)