Sivas / Yıldızeli Güneykaya Ortaokulu

Adres:GÜNEYKAYA BELDESİ YENİCAMİİ MAH. YEŞİLYURT YENİYOL16 SK. NO 4 YILDIZELİ / SİVAS Web Sitesi:https://guneykayaortaokulu.meb.k12.tr Sivas Okulları, Sivas Yıldızeli Okulları, Sivas Ortaokulları, Sivas Yıldızeli Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Sivas Ortaokul Haberleri, Sivas Yıldızeli Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://guneykayaortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulyarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yarrlı bir birey olmalarını gerçekleştirmektir.
MisyonGüneykaya ilkokulu olarak Atatürk İlke Ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarna uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak ; eğitim - öğretim programını çevre faktörlerini dedikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
AdresGÜNEYKAYA BELDESİ YENİCAMİİ MAH. YEŞİLYURT YENİYOL16 SK. NO 4 YILDIZELİ / SİVAS
İnternet Sitesihttps://guneykayaortaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımİL UZAKLIK, 68 KM İLÇEYE UZAKLIK, 50 KMUlaşım kışın iklimin etkisiyle daha da zorlaşmaktadır. Beldeden sabah otobüs hareket etmekte ve akşam tek sefer olarak dönmektedir.
Merkezden UzaklıkİL UZAKLIK, 68 KM İLÇEYE UZAKLIK, 50 KM
Servis BilgisiÖĞRETMEN SERVİSİ VAR
Ders Saatleri08.40- 14.50
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı93
  • Derslik Sayısı6
Kaynak:https://guneykayaortaokulu.meb.k12.tr/58/11/705902/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)