Sivas / Suşehri Atatürk Ortaokulu

Telefon:0346 311 5475 Adres:Taşköprü Mahallesi Sivas Caddesi Osmanlı Sokak No2 Suşehri SİVAS Web Sitesi:https://susehriataturkortaokulu.meb.k12.tr Sivas Okulları, Sivas Suşehri Okulları, Sivas Ortaokulları, Sivas Suşehri Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Sivas Ortaokul Haberleri, Sivas Suşehri Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://susehriataturkortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
MisyonAtatürk İlköğretim Okulu olarak öğrencilerimizin en üst düzeyde bilgi ve beceri sahibi, kendine güvenen, yardımlaşma, paylaşma duyguları gelişmiş, 21.yüzyılın gelişen bilgi toplumunun gereksinim duyduğu, ailesine, çevresine, milletine faydalı, sorumluluk duygusu gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek için; nitelikli eğitim-öğretim vermeyi hedef biliyoruz.
Telefon0346 311 5475
AdresTaşköprü Mahallesi Sivas Caddesi Osmanlı Sokak No2 Suşehri SİVAS
İnternet Sitesihttps://susehriataturkortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçemiz Sivas iline bağlı Karadeniz iklimine sahip, Sivas´ın en gelişmiş ilçesidir. D100 Karayolu üzerinde bulunan ilçemiz doğu ve batıyı birbirine bağlayan ulaşım güzergahında olması nedeniyle hem doğuya hem batıya ve Karadeniz´e ulaşım ağı merkezinde bulunmaktadır. Nüfusu 15300´dür.
UlaşımOkulumuz Suşehri İlçe Merkezinde Bulunmaktadır. Suşehri SİVAS arası mesafe 135 km´dir.Okulumuz Suşehri ilçe merkezinde olup, sadece TOKİ konutaları için özel servis çalışmaktadır. Diğer mahalleler için yürüme mesafesindedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Suşehri İlçe Merkezinde Bulunmaktadır. Suşehri SİVAS arası mesafe 135 km´dir.
Ders Saatleri08:30-15:50
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı31
  • Öğrenci Sayısı478
  • Derslik Sayısı24
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
  • Oyun Odası Sayısı3
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://susehriataturkortaokulu.meb.k12.tr/58/09/844583/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)