Sivas / Merkez Özel İdare İlkokulu

Telefon:0346 211 20 29 Adres:Şeyhşamil Mah. Hamza YERLİKAYA Cad. No13 Web Sitesi:https://ozelidareilkokulu.meb.k12.tr Sivas Okulları, Sivas Merkez Okulları, Sivas İlkokulları, Sivas Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Sivas İlkokul Haberleri, Sivas Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://ozelidareilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz her öğrencinin içinde, onun özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, milletlerin mutluluğunu sağlamanın, cehaleti yok etmenin ve demokratik bir toplum ortaya çıkarma yolunun, ancak iyi yetiştirilmiş bireylerce sağlanabileceğine inanıyoruz. Bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna, eğitim alanında Türkiye için dünya ile yarışmak olduğuna, eğitimin öğrencilerimize mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz. Bütün bu değerlerin yanı sıra topluma yararlı olacak kişilik özelliklerini de kazandırmak hedefimizdir.
MisyonÖğrencilerimizi;
Atatürk ilke ve inkılaplarına, anayasamızda ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Telefon0346 211 20 29
AdresŞeyhşamil Mah. Hamza YERLİKAYA Cad. No13
İnternet Sitesihttps://ozelidareilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞEYH ŞAMİL MAHALLESİ HAMZA YERLİKAYA CADDESİ NO:13
UlaşımMERKEZHALK OTOBÜSÜ
Merkezden UzaklıkMERKEZ
Ders Saatleri08.25-14.20
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerFutbol Kursu
ProjelerOkulumuzda HAREZMİ EĞİTİM MODELİ uygulanmaktadır.
Sen Yeter ki Hayal Et proje çalışmaları devam etmektedir.
  • Öğretmen Sayısı27
  • Öğrenci Sayısı611
  • Derslik Sayısı20
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ozelidareilkokulu.meb.k12.tr/58/01/701668/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)