Sivas / Merkez Lutfi Fikret Tuncel İlkokulu

Telefon:03462412422 Adres:Esentepe Mah. Tarık Sok. No 3 58020 SİVAS Web Sitesi:https://lutfifikrettuncelilkokulu.meb.k12.tr Sivas Okulları, Sivas Merkez Okulları, Sivas İlkokulları, Sivas Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Sivas İlkokul Haberleri, Sivas Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://lutfifikrettuncelilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli ve manevi değerlerin bilincinde olan, bilimsel gelişmeler ışığında,eğitimin önündeki engelleri aşarak, çağdaş eğitim –öğretim anlayışıyla modern dünya gereksinimlerini benimseyerek öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten, güvenilir,paylaşımcı,nitelikli,özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, demokratik bireyler yetiştiren, fiziki donanımı tam, kalitede öncü bir kurum olmak.
MisyonGeçmişten günümüze, doğu ve batı arasında farklı kültürlerin beşiği olmuş gücünü ve amblemini çift başlı kartaldan alan, cumhuriyetin temellerinin atıldığı ilimizde, Türk Milli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda, Atatürk’ün yaktığı meşalenin ışığında; geçmişinden gelen tarihi misyonun farkında geleceğe emin adımlarla yürüyen, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, kültürel ve bireysel farklılıkları benimseyen, insan haklarına saygılı, bilim ve teknolojiden yararlanmasını bilen, katılımcı, paylaşımcı, düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilen, bulunduğu ortamda kendini kabul ettiren,sosyal ve sportif faaliyetlere önem veren, demokrasiye aşık; ve üst öğrenime bu donanımla gidebilecek bireyler yetiştirmek.
Telefon03462412422
AdresEsentepe Mah. Tarık Sok. No 3 58020 SİVAS
İnternet Sitesihttps://lutfifikrettuncelilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriESENTEPE MAHALLESİ TARIK SOKAK NO: 3 merkez/SİVAS
Ulaşımil merkezinde bulunmaktadır. cumartesi pazarı bülbüller ve ticaret lisesi Esentepe otobüsleiyle ulaşım sağlan maktadır
Merkezden Uzaklıkil merkezinde bulunmaktadır.
Öğretim ŞekliNormal
Ders Saatleri08.30-14.35
Yabancı Dilingilizce
Isınma Türüdoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı340
  • Derslik Sayısı14
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://lutfifikrettuncelilkokulu.meb.k12.tr/58/01/702001/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)