Sivas / Merkez İsmet Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kaynak:https://ismetyilmazcpal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk eğitim sisteminin hedefleri doğrultusunda geleceğimizin teminatı ve en değerli kaynağımız olan çocuklarımızı; milli değerleri benimsemiş ülkesine ve büyüklerine karşı görev ve sorumluluklarını bilen,insan hak ve özgürlklerine saygılı, demokrasiyi özümsemiş sahip olacağı bilgi birikim ve sorumlulugunu üzerine alabilen doğru etkili kararlar alan değişime açık kendini sürekli yenileyen birlikte çalışmayı ve paylaşmayı ilke edinmiş kendisinin ve içinde yaşadığı toplumun mutluluğunun artması için çaba gösteren insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmektir.
MisyonKendisiyle ve çevresiyle sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış özgüveni tam sorumluluk alabilen teknoloji ile barışık üretken araştırma ve öğrenmeye meraklı topluma ve doğaya saygılı bireyler yetiştirmektir.
Telefon0 346 255 70 15
Faks(346) 255 7015
Adresİsmet Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi, Yıldız Beldesi SİVAS
İnternet Sitesihttps://ismetyilmazcpal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞehir merkezine 52 km mesafede bulunan beldemiz Sivas’ın kuzeyinde bulunan 2552 metre yükseklikteki Yıldız Dağı’nın güney eteğinde kurulmuştur. Yıldızeli ilçesine bağlı bir yerleşim birimi iken 1992 yılında yapılan yerel seçimlerle Belde statüsüne kavuşarak Sivas merkeze bağlanmıştır.
UlaşımSivas Merkeze baglı Yıldız beldesinde olan okulumuz merkeze 52 km uzaklıktadır.
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı26
  • Öğrenci Sayısı229
  • Derslik Sayısı16
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ismetyilmazcpal.meb.k12.tr/58/01/748778/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)