Sivas / Merkez Ahmet Kutsi Tecer Özel Eğitim Meslek Okulu

Telefon:0346 223 38 03 Adres:Gültepe Mahallesi Farabi Caddesi No 26/9 Merkez / SİVAS
Okulumuz şehir merkezine yaklaşık 2 km mesafede Gültepe Mahallesi "Okullar Bölgesi" olarak bilinen alandadır.
Şehir Merkezinden kalkan "Gültepe" ve "Karşıyaka" otobüsleri ile, Adliye, AVM, Meslek Lisesi ve okul önündeki duraklarda inilerek okulumuza ulaşılabilir.
Web Sitesi:https://ahmetkutsitecermeslekiegitimmer.meb.k12.tr Sivas Okulları, Sivas Merkez Okulları, Sivas Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezleri, Sivas Merkez Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezleri, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Haberleri, Sivas Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Haberleri, Sivas Merkez Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Haberleri
Kaynak:https://ahmetkutsitecermeslekiegitimmer.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuza yönlendirilen bireyler ve aileleri tarafından her zaman tercih edilen, okula gelen her öğrencinin yaşam boyunca kullanacağı bilgi ve becerilerle donatılacağına inanılan, tüm öğrencilerin ve paydaşların mutlu olacağı, değişime ve gelişime açık, yenilikleriyle öncü ve lider bir kurum olmaktır.
MisyonNormal eğitim öğretim ortamlarından yararlanamayan bireylerin temel akademik eğitimlerini sağlamak, onları günlük yaşamda kullanacakları bilgi ve becerilerle donatmak, temel eğitimleri sağlanan öğrencilere mesleki beceriler kazandırarak, sosyal sorumluluk bilinciyle yetersizlikleri olan bireylerinde üretken olabilmelerini sağlamaktır.
Telefon0346 223 38 03
Faks0346 225 14 21
AdresGültepe Mahallesi Farabi Caddesi No 26/9 Merkez / SİVAS
Okulumuz şehir merkezine yaklaşık 2 km mesafede Gültepe Mahallesi "Okullar Bölgesi" olarak bilinen alandadır.
Şehir Merkezinden kalkan "Gültepe" ve "Karşıyaka" otobüsleri ile, Adliye, AVM, Meslek Lisesi ve okul önündeki duraklarda inilerek okulumuza ulaşılabilir.
İnternet Sitesihttps://ahmetkutsitecermeslekiegitimmer.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriPrimemall AVM, Yeni Stadyum, Adliye Binası, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bilim-Teknoloji Üniversitesi inşaatına yakın bir konumdadır.
UlaşımŞehir Merkezinden kalkan "Gültepe" ve "Karşıyaka" otobüsleri ile, Adliye, AVM, Meslek Lisesi ve okul önündeki duraklarda inilerek okulumuza ulaşılabilir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz şehir merkezine yaklaşık 2 km mesafede Gültepe Mahallesi "Okullar Bölgesi" olarak bilinen alandadır.
Servis BilgisiÖğrencilerimizin okula erişimleri ve öğlen yemeği hizmetleri "Özel Eğitim Öğrencilerinin Okula Ücretsiz Erişimi" mevzuatı kapsamında Bakanlığımız imkanlarıyla ücretsiz yürütülmekredir.
Kontenjan Bilgileri130
Ders Saatleri09:10-14:30
Yabancı DilOkulumuzda yabancı dil eğitimi verilmemektedir.
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerAltetizm, Masa Tenisi, Bocce, Satranç, Basketbol, Voleybol
Bilimsel EtkinliklerRobotik Kodlama Etkinlikleri, Tübitak Bilim Fuarı Faaliyetleri
ProjelerAB Projeleri ile diğer Yerel ve Ulusal Projeler
  • Öğretmen Sayısı31
  • Öğrenci Sayısı117
  • Derslik Sayısı13
  • Atölye Sayısı5
  • BT Odası Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://ahmetkutsitecermeslekiegitimmer.meb.k12.tr/58/01/747906/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)