Sivas / İmranlı Türkkeşlik İlkokulu

Telefon:0346 Adres:Türkeşlik köyüİmranlı Web Sitesi:https://turkkeslikilkokulu.meb.k12.tr Sivas Okulları, Sivas İmranlı Okulları, Sivas İlkokulları, Sivas İmranlı İlkokulları, İlkokul Haberleri, Sivas İlkokul Haberleri, Sivas İmranlı İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGelecekte insanların yaşamlarını kolaylaştıran, teknolojiyi iyi kullanabilen, herkese eşit ve saygılı davranan insan yetitirebilmektir. Günümüzde rekabt ortamı, insan kaynakları yönetiminin gülüçleri ve toplumsal yapının değişmesi ve ihtiyaçların çoğalması işte tüm bu değişikliklerin planlamasını önceden yapabilme ve buna göre eğitimi düzenlemetek tip değil insan ihtiyaçlarına göre insan yetiştirmektir. Bütün bu değişikliklerin uygulanabilmesi için eğitimde herşeyin merkezden değil uygulayıcıların ve toplumun görüş ve önerileri alınmalıdır. Yeni programlar uygulanırken geçmişten derler alnıp geleceğe uygun programlar yapılmalıdır.
MisyonOkulumuzda mevcut imkanlardan en iyi şekilde yararlanıp okulda bulunması gereken her türlü teknik donanıma sahip iyi ir kurum oluşturmaktır. Mevcut alt yapıyı tamamlyıp gelecekte daha donanımlı ve kaliteli öğrenci yetiştirmek, okul çalışmalarına hizmet içi eğitimde vermeli ve eğitimi daha iyi seviyelere çıkarmalıdır. Öğrencilerimi daha iyi eğitmek, teknolojiyi daha iyi kullanabilmek ve eğitimde üst sviyelere çıkarabilmektir. Amacımız gelecekte teknolojiyi üretebilecek genç nesilller yetiştirmektir.
Telefon0346
Faks0346
AdresTürkeşlik köyüİmranlı
İnternet Sitesihttps://turkkeslikilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİmranlı
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı10
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://turkkeslikilkokulu.meb.k12.tr/58/06/706346/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)