Sivas / Hafik Yeniköy İlkokulu

Telefon:0346 853 10 59 Adres:YENİKÖY KÖYÜ YENİKÖY KÜME EVLERİ YENİKÖY İLKOKULU BLOK NO 13 HAFİK / SİVAS Web Sitesi:https://yenikoyilkokuluhafik.meb.k12.tr Sivas Okulları, Sivas Hafik Okulları, Sivas İlkokulları, Sivas Hafik İlkokulları, İlkokul Haberleri, Sivas İlkokul Haberleri, Sivas Hafik İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGünün gereğine uygun teknolojileri üretebilen ve bu teknolojilere uyum sağlayabilen, en üst seviyede kullanabilen, geçmişinden ders alarak geleceğe güvenle bakan, topluma IŞIK TUTAN ve YÖN VEREN nesiller yetiştiren, Eğitim- Öğretimde lider bir kurum olmak.
MisyonÇalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek.
Telefon0346 853 10 59
AdresYENİKÖY KÖYÜ YENİKÖY KÜME EVLERİ YENİKÖY İLKOKULU BLOK NO 13 HAFİK / SİVAS
İnternet Sitesihttps://yenikoyilkokuluhafik.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYeniköy Köyü. yaklaşık olarak 130 haneli bir köydür. Köy Kış aylarında nufus olarak azalırken yazın yaylacıların yaylaya çıkmasına rağmen, İstanbul´da yaşayan köy halkının gelmesiyle kalabalıklaşmaktadır. Köyde su, kanalizasyon, telefon-ADSL ve bazı cep telefonu oparatörleri çekmektedir.
UlaşımYeniköy Sivas´ a 70 km uzaklıkta. Hafik İlçesine ise 35 km uzaklıktadır. Köye Hafik´in çıkışından Doğanşar yoluna dönülerek Pusat Barajı´nı geçtikten sonra gidilmektedir. Kış şartları ağır yaşandığı için, ulaşım bazı zamanlar aksamaktadır.
Merkezden UzaklıkYeniköy Sivas´ a 70 km uzaklıkta. Hafik İlçesine ise 35 km uzaklıktadır.
Ders SaatleriDerse Başlama Zamanı: 09:00
Dersin Bitiş Zamanı: 15:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı11
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://yenikoyilkokuluhafik.meb.k12.tr/58/05/706192/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)