Sivas / Hafik Durulmuş İlkokulu

Adres:DURULMUŞ İLKOKULU HAFİK/SİVAS Web Sitesi:https://hafikdurulmusilkokulu.meb.k12.tr Sivas Okulları, Sivas Hafik Okulları, Sivas İlkokulları, Sivas Hafik İlkokulları, İlkokul Haberleri, Sivas İlkokul Haberleri, Sivas Hafik İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÜstün nitelikli insanlar yetiştirerek bilimsel gelişmeler ve tarihinden ders alan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını özümsemiş, insan hakları bilinci gelişmiş, ahlaki değerlere sahip iyi bireyler yetiştiren ve ülke, aile ve doğa sevgisi bilincinin oluşmasına katkıda bulunan bir okul olmak.
MisyonCumhuriyetin temel ilkeleriyle, Atatürk İlke ve İnkılaplarını yaşayan ve yaşatan, . Milli ve Kültürel mirasını gelecek nesillere taşıyabilen,Altyapısıyla, teknolojik gelişmeleri takip eden, . Özgüveni ile kendini ifade edebilen, . Enerjisini yetenekleri doğrultusunda kullanan, . Coşkusu, kararlılığı ve üretkenliği ile geleceğin güçlü Türkiye´sini oluşturacak bireyler yetiştirmek.
AdresDURULMUŞ İLKOKULU HAFİK/SİVAS
İnternet Sitesihttps://hafikdurulmusilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDURULMUŞ KÖYÜ HAFİK/SİVAS
UlaşımİL MERKEZİNE 30 KM İLÇE MERKEZİNE 6 KM UZAKLIKTADIR.KARAYOLU
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE 30 KM İLÇE MERKEZİNE 6 KM UZAKLIKTADIR.
Ders Saatleri08.20 14.00
Isınma TürüSOBA
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı13
  • Derslik Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://hafikdurulmusilkokulu.meb.k12.tr/58/05/705840/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)