Sivas / Gemerek Şehit İlker Uçar Çepni İlkokulu

Telefon:0346 663 00 03 Adres:ŞEHİT BİNBAŞI MEHMET ARAS MAH. FİDANLIK CAD. NO 14 .ÇEPNİ BELDESİ/GEMEREK/SİVAS Web Sitesi:https://sehitilkerucarcepniilkokulu.meb.k12.tr Sivas Okulları, Sivas Gemerek Okulları, Sivas İlkokulları, Sivas Gemerek İlkokulları, İlkokul Haberleri, Sivas İlkokul Haberleri, Sivas Gemerek İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sehitilkerucarcepniilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk İlke ve İnkılapları ışığında Ülkemizi ve Ulusumuzu çağdaş uygarlığın üzerine çıkarma amacına odaklanmış,öğrenen,gelişen değişen,eleştiren,kendisine,ailesine,çevresine,ulusuna ve ülkesine karşı sorumlulukları olan Türk Ulusunun maddi manevi değerlerine sahip bireyler olmak.
MisyonÖğrenmeyi en temel ihtiyaç olarak gören,herkesin daha iyiye ve daha güzele ulaşmak için çalıştığı, yeniliğe çağdaşlığa açık.öğrenen öğrendiğini yaşantıları haline getiren.Topluma,kendine,çevresine karşı sorumluluğunu bilen.Teknolojik gelişmeleri topluma aktaran Türk Milletinin ulusal,ahlaki,insani manevi değerlerini benimseyen,geliştiren,koruyan nitelikli bireyler yetiştirmek.
BaşarılarOkulumuz ilçemizdeki en başarılı okullardan biridir.
Telefon0346 663 00 03
Faks0346 663 00 03
AdresŞEHİT BİNBAŞI MEHMET ARAS MAH. FİDANLIK CAD. NO 14 .ÇEPNİ BELDESİ/GEMEREK/SİVAS
İnternet Sitesihttps://sehitilkerucarcepniilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKasabamızda 1 adet PTT bulunmaktadır.
Beldemizde kaloriferli kiralık ev sayısı sınırlıdır.Sobalı kiralık evler bulunabilmektedir.
UlaşımBeldemizin,Gemerek İlçe Merkezine uzaklığı 20 km. Sivas İl Merkezine uzaklığı 132 km.Kayseri İl Merkezine uzaklığı 100 km´dir.Öğretmenlerin bir kısmı Gemerek ilçesinden bir kısmı Kayseri´den kendi imkanlarıyla geliş gidiş yapmakta, bir kısmı da kasabamızdaki evlerde kalmayı tercih etmektedir.
Merkezden UzaklıkBeldemizin,Gemerek İlçe Merkezine uzaklığı 20 km. Sivas İl Merkezine uzaklığı 132 km.Kayseri İl Merkezine uzaklığı 100 km´dir.
Servis BilgisiOkulumuza 3 köyden taşıma öğrenci gelmektedir.
Ders SaatleriBaşlama 08:30 Bitiş 14:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı67
  • Derslik Sayısı5
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://sehitilkerucarcepniilkokulu.meb.k12.tr/58/03/700690/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)