Sivas / Altınyayla Taşlıhüyük İlkokulu

Telefon:03466935380 Adres:Altınyayla
20 km
Kış aylarında ulaşım şahsi araçla zordur.
Web Sitesi:https://taslihuyuk58.meb.k12.tr Sivas Okulları, Sivas Altınyayla Okulları, Sivas İlkokulları, Sivas Altınyayla İlkokulları, İlkokul Haberleri, Sivas İlkokul Haberleri, Sivas Altınyayla İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDavranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek.
MisyonBiz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar1. Derslerde ve ders dışı etkinliklerde Türkçenin doğru, güzel ve etkili kullanılması temel hedeftir.

2. Her türlü eğitim-öğretim programlarının hazırlanması ve uygulanmasında Atatürk ilke ve inkılâplarına uyulur. Evrensel değerler içinde millî kültürün öğrenilmesine ve geliştirilmesine önem verilir.

3. Okulumuz; dil, ırk, cinsiyet, felsefî inanç ve din ayrımı gözetilmeksizin herkese açıktır. Okulumuzda hiçbir kişiye, zümreye veya sınıfa ayrıcalık tanınamaz.

4. Okulumuzda eğitim-öğretim etkinlikleri; öğretim ilkeleri, öğrenci düzeyi, çevre özellikleri ve programda belirtilen esaslar dikkate alınarak İlköğretim Yönetmeliğin 5 inci maddesindeki amaçları gerçekleştirecek şekilde düzenlenir ve uygulanır.

5. Okulumuzda herkese imkân ve fırsat eşitliği sağlanır. Özel eğitim gerektiren ve korunmaya muhtaç çocukları yetiştirmek için özel önlemler alınır.
Telefon03466935380
AdresAltınyayla
20 km
Kış aylarında ulaşım şahsi araçla zordur.
İnternet Sitesihttps://taslihuyuk58.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTaşlıhüyük
UlaşımKış aylarında ulaşım şahsi araçla zordur.
Merkezden Uzaklık20 km
Servis BilgisiOkula köy servisiyle ulaşım yapılmaktadır.
Ders Saatleri08:40-14:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı21
  • Derslik Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://taslihuyuk58.meb.k12.tr/58/17/702567/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)