Sivas / Altınyayla Gümüşdiğin İlkokulu

Telefon:5073306472 Adres:gümüşdiğin köyü altınyayla sivas Web Sitesi:https://gumusdigin.meb.k12.tr Sivas Okulları, Sivas Altınyayla Okulları, Sivas İlkokulları, Sivas Altınyayla İlkokulları, İlkokul Haberleri, Sivas İlkokul Haberleri, Sivas Altınyayla İlkokul Haberleri
Kaynak:https://gumusdigin.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDavranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek.
MisyonBiz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
BaşarılarOkulumuzda herkese imkân ve fırsat eşitliği sağlanır. Özel eğitim gerektiren ve korunmaya muhtaç çocukları yetiştirmek için özel önlemler alınır.

6. Eğitim-öğretim hizmetleri düzenlenirken öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleri ile toplumun ihtiyaçları dikkate alınır.

7. Demokrasi bilincinin geliştirilmesi amacı ile öğrenci, öğretmen, yönetici, personel ve velilerce; kurumda iş birliği, iş bölümü, seçme, seçilme, katılma ve düşüncelerini açıklayabilme gibi demokratik kuralların uygulandığı, sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı bir çalışma ortamı oluşturulur.
Telefon5073306472
Adresgümüşdiğin köyü altınyayla sivas
İnternet Sitesihttps://gumusdigin.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yerigümüşdiğin köyü
Ulaşım4 kmaraçla
Merkezden Uzaklık4 km
Ders Saatleri09:00-14:50
Isınma Türüsoba
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı14
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://gumusdigin.meb.k12.tr/58/17/700413/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)