Sivas / Altınyayla Gaziosmanpaşa İlkokulu

Telefon:346 691 32 90 Adres:Gaziosmanpaşa Mahallesi Dellilyas Belediyesi Altınyayla/SİVAS Web Sitesi:https://gaziosmanpasaio58.meb.k12.tr Sivas Okulları, Sivas Altınyayla Okulları, Sivas İlkokulları, Sivas Altınyayla İlkokulları, İlkokul Haberleri, Sivas İlkokul Haberleri, Sivas Altınyayla İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDavranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek.
MisyonBiz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar4. Okulumuzda eğitim-öğretim etkinlikleri; öğretim ilkeleri, öğrenci düzeyi, çevre özellikleri ve programda belirtilen esaslar dikkate alınarak İlköğretim Yönetmeliğin 5 inci maddesindeki amaçları gerçekleştirecek şekilde düzenlenir ve uygulanır.

5. Okulumuzda herkese imkân ve fırsat eşitliği sağlanır. Özel eğitim gerektiren ve korunmaya muhtaç çocukları yetiştirmek için özel önlemler alınır.
Telefon346 691 32 90
AdresGaziosmanpaşa Mahallesi Dellilyas Belediyesi Altınyayla/SİVAS
İnternet Sitesihttps://gaziosmanpasaio58.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yerianayola yakın mesafede
Ulaşım10km araçla
Merkezden Uzaklık10km
Öğretim Şeklinormal
Ders Saatleri09:00-14:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı22
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://gaziosmanpasaio58.meb.k12.tr/58/17/975449/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)