Sivas / Akıncılar Akıncılar İlkokulu

Telefon:03463615005 Adres:YENİ MAH. CUMHURİYET CAD. NO 42 AKINCILAR / SİVAS Web Sitesi:https://akincilarilkokulusivas.meb.k12.tr Sivas Okulları, Sivas Akıncılar Okulları, Sivas İlkokulları, Sivas Akıncılar İlkokulları, İlkokul Haberleri, Sivas İlkokul Haberleri, Sivas Akıncılar İlkokul Haberleri
Kaynak:https://akincilarilkokulusivas.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAKINCILAR İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ
İlçemiz okulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, müşteri memnuniyetini prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi ve “a” kalite eğitim ve kültür yuvası olmak
MisyonAKINCILAR İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ
Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!
BaşarılarOKULUMUZ HAZIRLADIĞI PROJELER İLE İL DÜZEYİ VE ULUSAL DÜZEYDE ÖDÜLLER KAZANMIŞTIR.
Telefon03463615005
AdresYENİ MAH. CUMHURİYET CAD. NO 42 AKINCILAR / SİVAS
İnternet Sitesihttps://akincilarilkokulusivas.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.OKULUMUZ VE İLÇEMİZ KONUMU İTİBARİYLE, SİVAS, ÇEVRE İLLER VE ÖZELLİKLE İSTANBUL´A HER ZAMAN ULAŞIM İMKANINA SAHİPTİR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.
Ders Saatleri08.30 / 11.55 ---- 13.00 / 14.35
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı111
  • Derslik Sayısı13
  • Kütüphane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://akincilarilkokulusivas.meb.k12.tr/58/13/238583/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)