Şırnak'ın Gururları : Küçük Ellerden Büyük Zafer

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN OKULLAR ARASI SPOR MÜSABAKALRINDA OKULUMUZU TEMSİL EDEN ÖĞRENCİLERDEN GURUR VERİCİ ZAFER.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından okullar arasında düzenlenen spor müsabakalrında okulumuz badminton dalında başvuru yaptı. 1. etapta Silopi'de gerçekleşen Silopi'deki okullar arasında  üstün başarısı ile 1. olan öğrencilerimiz ilçemizi 2. etapta Şırnak'ta temsil etmeye hak kazandı. Şırnak'ta yapılan müsabakalarda da başarılarını devam ettirerek il 1.si oldular. Bu başarıları Silopi'de duyulan öğrenciler Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı kapalı spor salonunda çalışmaları için imkanları genişletildi. Öğrenciler okulun kapalı spor salonu olmaması ile buralara gelmesi ve böyle bir imkana sahip olmaları onları daha çok azime sürekledi. Burada yaptıkları uzun ve istikrarlı çalışmalrı sonucunda Hakkari'de yapılan bölge müsabakalarında da 1. olmalarını sağladı. Şimdi ise Türkiye geneli müsabaka için Amasya'ya gitmeye hak kazandılar. Bu süreçte öğrencilere ulaşım sağlayan  sayın Görümlü Belediye Başkanı RUŞEN TELLİOĞLU'na ve öğrencilere sponsorluk yapıp forma ayakkabı gibi ihtiyaçlarını sağlayan Silopi Kuyumcular Derneği Başkanı sayın SERVET OKTAR'a teşekkürlerimizi iletiriz. Okul idaresinin öğrencilerin her türlü çalışmasını desteklemesi ile onlara destek olması da başarının kilit noktaalrından birisidir. 

 Bu zaferin asıl sahipleri ise başta küçük elli temiz yürekli sağlam bilekli öğrencilerimiz ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Ömer ŞİMŞEK'e aittir. Bu gururu bizlere yaşattığınız için teşekkürler. Emeğinize, elinize, yüreğinize sağlık.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şırnak Silopi Görümlü Narlıdere Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)