Şırnak / Silopi Vatan Ortaokulu

Telefon:0486 518 10 36 Adres:Barbaros Mahallesi 54. Cadde Nu.9 Silopi/ŞIRNAK Web Sitesi:https://silopivatanortaokulu.meb.k12.tr Şırnak Okulları, Şırnak Silopi Okulları, Şırnak Ortaokulları, Şırnak Silopi Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şırnak Ortaokul Haberleri, Şırnak Silopi Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTeknolojinin yeniliklerine ayak uydurmaya çalışan ve teknolojiden azami ölçüde yararlanan; sürekli okuyan,inceleyen,kendini yenileyen araştıran, ufku geniş olan,ideallerini gerçekleştirmeye çalışan gençlerin yetiştiği;bütün öğrencilerin “İlköğretim Kurumları Yönetmeliği”nin 5. maddesinde belirtilen “Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri” doğrultusunda bilime ve akla dayalı eğitim-öğretim ortamında bir üst öğrenime ve hayata hazırlandığı; tüm okul personeli, öğrenci ve velilerin işbirliği ve dayanışması ile bölgede ve çevrede her konuda nitelikli bir okul olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizin kendilerine olan öz güvenlerini sağlayarak; kendi sorumluluklarını bilen, yeteneklerini geliştiren, kültürlü, bilgili ve kendisine güvenen; vatanına, Cumhuriyetine, örf ve adetlerine sahip çıkan gençler olarakyetiştirmek, öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve geleceğe hazırlamak için bir ekip olarak varız.
Telefon0486 518 10 36
AdresBarbaros Mahallesi 54. Cadde Nu.9 Silopi/ŞIRNAK
İnternet Sitesihttps://silopivatanortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞehir Merkezi
Ulaşımİl Merkezine 74 km,
İlçe MerkezindeOkul şehir tam merkezinde olup; servise gerek duyulmamaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 74 km,
İlçe Merkezinde
Ders Saatleri07.00-12.40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı35
  • Öğrenci Sayısı605
  • Derslik Sayısı24
Kaynak:https://silopivatanortaokulu.meb.k12.tr/73/06/719451/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)