Şırnak / Silopi Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Anaokulu

Adres:BAŞAK MAH. 434 SK. ŞEHİT ÖĞTERMEN NECMETTİN YILMAZ ANAOKULU BLOK NO: 7 İÇ KAPI NO: 1 SİLOPİ / ŞIRNAK Web Sitesi:https://shtogrtnecmettinanaokulu.meb.k12.tr Şırnak Okulları, Şırnak Silopi Okulları, Şırnak Anaokulları, Şırnak Silopi Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Şırnak Anaokulu Haberleri, Şırnak Silopi Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://shtogrtnecmettinanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonŞehit Öğretmen Necmettin YILMAZ Anaokulu olarak vizyonumuz anaokulu eğitimi kapsamında örnek gösterilen, her daim gelişen ve beklentilerin üstünde hizmet anlayışı neticesinde sevgi ve güven atmosferini çocuklara yaşatan lider bir okul olmaktır. Bünyemizde eğitim gören her bireyin; ileride ülkesini kalkındırabilecek, sorun çözme becerisi oldukça gelişmiş, kendine güvenen, sevmeyi bilen, gelişime açık ve bilimsel düşünebilen niteliklerle mezun olup hayata atılmaları en büyük hedefimizdir.
MisyonŞehit Öğretmen Necmettin YILMAZ Anaokulu olarak benimsediğimiz misyon anlayışı; uzman kadromuzla bünyemizdeki her öğrenciyi, öz güveni yüksek, araştıran, problem çözebilen, kendi haklarını ve onları savunmayı bilen, sevmeyi bilen, ön yargılı olmayan, empati kurabilen, insanları anlayabilen, fiziksel aktiviteler yapabilen, yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen, haksız olduğu durumlarda özür dileyebilen, yardımsever, değerlerimize saygılı olabilen ve kendini her ortamda ifade edebilen bireyler olacak şekilde yetiştirmektir.
BaşarılarOkulum temiz belgesine sahiptir.
AdresBAŞAK MAH. 434 SK. ŞEHİT ÖĞTERMEN NECMETTİN YILMAZ ANAOKULU BLOK NO: 7 İÇ KAPI NO: 1 SİLOPİ / ŞIRNAK
İnternet Sitesihttps://shtogrtnecmettinanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBAŞAK MAHALLESİ
434. SOKAK
ANAOKULU BLOK
NO:7 İÇKAPI NO:11
UlaşımOKULUMUZ ŞEHİR MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR. ÖZEL ARABA VEYA DOLMUŞ İLE SAĞLANIR
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ ŞEHİR MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.
Öğretim ŞekliNORMAL EĞİTİM
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
ProjelerE-TWİNNİNG
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı163
  • Derslik Sayısı8
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://shtogrtnecmettinanaokulu.meb.k12.tr/73/06/766478/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)