Şırnak / Silopi İstiklal Ortaokulu

Adres:Cumhuriyet Mahallesi, Kizir Mevkii, 1169. Sokak, No.57 Silopi / ŞIRNAK Web Sitesi:https://istiklalortaokulusilopi.meb.k12.tr Şırnak Okulları, Şırnak Silopi Okulları, Şırnak Ortaokulları, Şırnak Silopi Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şırnak Ortaokul Haberleri, Şırnak Silopi Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten, evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren, uluslar arası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak.
MisyonAtatürk ilke ve inkılaplarına bağlı cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
AdresCumhuriyet Mahallesi, Kizir Mevkii, 1169. Sokak, No.57 Silopi / ŞIRNAK
İnternet Sitesihttps://istiklalortaokulusilopi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçe merkezine 10 dakika mesafede bulunuyoruz.
UlaşımOkulumuz Şırnak il merkezine 50 km, Silopi ilçe merkezine 6 km´dir. Okulumuza ilçe merkezinden minibüsler ve belediye servisleri gelmektedir. Aynı zamanda öğretmenler ve okul idaresi tarafından ayarlanan özel servislerle de ulaşım sağlanmaktadır.Okulumuzun bulunduğu Silopi ilçesine yerel firmalar birçok ilden sefer yapmaktadır. Silopi merkeze 45 dakika uzaklıkta olan Şerafettin Elçi Havalimanı ile Ankara, İstanbul ve Adana illerine günde beş kez sefer düzenlenmektedir. Aynı zamanda 2.5 saat mesafede bulunan Mardin ve Batman Havalimanları ile de ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Şırnak il merkezine 50 km, Silopi ilçe merkezine 6 km´dir. Okulumuza ilçe merkezinden minibüsler ve belediye servisleri gelmektedir. Aynı zamanda öğretmenler ve okul idaresi tarafından ayarlanan özel servislerle de ulaşım sağlanmaktadır.
Servis BilgisiSERVİS VARDIR.
Ders SaatleriHaftaiçi Dersler : 07.00 - 12.40
Haftasonu Kurslar : 08.00 - 12.50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
Sportif Etkinliklerİlçe, il ve bölge kapsamında düzenlenen turnuvalara katılmaktayız.
Atletizm, Basketbol branşlarında ilçe ve il birinciliklerimiz vardır.
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı470
  • Derslik Sayısı8
Kaynak:https://istiklalortaokulusilopi.meb.k12.tr/73/06/719218/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)