Şırnak / Silopi Hürriyet İlkokulu

Telefon:04865342178 Adres:CUMHURİYET MAHALLESİ 1121. SOKAK NO 22 KİZİR MEVKİi SİLOPİ/ŞIRNAK Web Sitesi:https://silopihurriyetilkokulu.meb.k12.tr Şırnak Okulları, Şırnak Silopi Okulları, Şırnak İlkokulları, Şırnak Silopi İlkokulları, İlkokul Haberleri, Şırnak İlkokul Haberleri, Şırnak Silopi İlkokul Haberleri
Kaynak:https://silopihurriyetilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve teknolojinin farkında olan,değişime ve gelişime açık öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,değerlerini yaşayan ve yaşatan,hoşgörü sahibi,farklılıkları zenginlik kabul eden,kendine güvenen,katılımcı,kendini sorgulayan etkili ve nitelikli,çağdaş,demokratik ve laik bireyler yetiştirmek ve bu davranışları ile çevresine örnek teşkil eden bir ilkokul olmak.
Misyonİlkokul programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda öğrencilerimize;

A) KİŞİSEL AÇIDAN:
1-İlgi,,istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek geleceğe ve üst öğrenime hazırlamak
2-Türkçeyi doğru kullanma,tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak.
3-Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak,eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini gerçekleştirme isteği duyan,doğru düşünebilen,bilgili,becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak.


B)TOPLUMSAL AÇIDAN

1-Atatürk ilke ve inkılaplarına,Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasisinin ilkelerine uygun olarak,hak ve sorumluklarına bilen, milli,toplumsal değerlere sahip,ülkesini,milletini ve bayrağını seven yurttaş olma bilimci kazandırma.


C)İNSAN İLİŞKİLERİ BAKIMINDAN:

Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen,işbirliği içinde çalışabilen,çevresine uyum sağlayabilen,iyi,mutlu v hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.
Telefon04865342178
AdresCUMHURİYET MAHALLESİ 1121. SOKAK NO 22 KİZİR MEVKİi SİLOPİ/ŞIRNAK
İnternet Sitesihttps://silopihurriyetilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriCUMHURİYET MAHALLESİ 1121. SOKAK NO:22 KİZİR MEVKİ SİLOPİ/ŞIRNAK
UlaşımOkulumuz, merkez okul olarak geçmesine rağmen çarşı merkezine yaklaşık 3 km il merkezine ise 82 km uzaklıkta bulunmaktadır.CUMHURİYET MAHALLESİ 1121. SOKAK NO:22 KİZİR MEVKİ SİLOPİ/ŞIRNAK
Merkezden UzaklıkOkulumuz, merkez okul olarak geçmesine rağmen çarşı merkezine yaklaşık 3 km il merkezine ise 82 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Servis BilgisiOkulumuzun çarşı merkezine mesafesi yaklaşık 3 km olduğunda öğretmenlerimiz kendileri servis tahsis etmektedir.
Kontenjan BilgileriOkulumuz 1 müdür,2 müdür yardımcısı,1 psikolojik danışman,1 ingilizce ile birlikte toplamdaki kadromuz 23 kişilik bir kadrodan oluşmaktadır.
Ders Saatleri07:30-17:20
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı25
  • Öğrenci Sayısı689
  • Derslik Sayısı8
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://silopihurriyetilkokulu.meb.k12.tr/73/06/719135/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)