Şırnak / Merkez Şehit Teğmen Şafak Evran İlkokulu

Telefon:04865021815 Adres:GAZİ PAŞA MAH. CUMHURİYET BUL. ŞHT TĞM ŞAFAK EVRAN İLKOKULU BLOK NO 8 MERKEZ / ŞIRNAK Web Sitesi:https://sehitsefakevranio.meb.k12.tr Şırnak Okulları, Şırnak Merkez Okulları, Şırnak İlkokulları, Şırnak Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Şırnak İlkokul Haberleri, Şırnak Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sehitsefakevranio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzda verilen eğitim ve öğretim hizmetlerini daha uygun koşullarda, çağın gerektirdiği bilimsel ve teknolojik uygulamalarla destekleyerek, personelimizin ve halkımızın eğitim ve öğretim düzeyini yükselterek eğitim ve öğretim ihtiyaçlarını gidermektir.
MisyonEğitim ve öğretim işlerini yasal mevzuat,bilimsel,etik kurallar çerçevesinde etkin ve verimli bir şekilde sunmak, çalışan ve hizmet alan tüm vatandaşlarımızın memnuniyetini üst düzeyde tutarak ülkemizin eğitim ve öğretim hizmetlerine katkıda bulunmaktır.
Başarılarİlkokul olarak gerek sosyal ve kültürel gerekse öğrenci başarısı açısından ilimizin parmakla gösterilen okulları arasında olmuştur.
Telefon04865021815
AdresGAZİ PAŞA MAH. CUMHURİYET BUL. ŞHT TĞM ŞAFAK EVRAN İLKOKULU BLOK NO 8 MERKEZ / ŞIRNAK
İnternet Sitesihttps://sehitsefakevranio.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz Şırnak il merkezinde yer almakta olup çarşıya yakın mesafededir.Okulumuza şehir içi dolmuşlarla ulaşım sağlanabilmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Şırnak il merkezinde yer almakta olup çarşıya yakın mesafededir.
Ders Saatleri08.30-14.45
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı19
  • Öğrenci Sayısı331
  • Derslik Sayısı48
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sehitsefakevranio.meb.k12.tr/73/01/766622/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)