Şırnak / Merkez Kızılsu Şehit Abdulvahap Üstüner İlkokulu

Telefon:505 887 12 70 Adres:KIZILSU KÖYÜ KIZILSU KÜME EVLERİ NO: 228 MERKEZ / ŞIRNAK Web Sitesi:https://kizilsuilkokulu.meb.k12.tr Şırnak Okulları, Şırnak Merkez Okulları, Şırnak İlkokulları, Şırnak Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Şırnak İlkokul Haberleri, Şırnak Merkez İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek. Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkılâplarına, T.C.Anayasasına ve Türk demokrasinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak. Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek. Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak.
MisyonBizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.
Telefon505 887 12 70
AdresKIZILSU KÖYÜ KIZILSU KÜME EVLERİ NO: 228 MERKEZ / ŞIRNAK
İnternet Sitesihttps://kizilsuilkokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımKöyümüz; Şırnak il merkezine 30 km, Cizre ilçesine 25 km uzaklıktadır
Ders Saatleri08:30 - 14:30
Isınma TürüKat Kaloriferi
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı168
  • Derslik Sayısı10
Kaynak:https://kizilsuilkokulu.meb.k12.tr/73/01/718491/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)