Şırnak / Merkez Güneyçam İlkokulu

Telefon:04862231646 Adres:Şırnak/ Merkez Güneyçam Köyü Web Sitesi:https://guneycamio.meb.k12.tr Şırnak Okulları, Şırnak Merkez Okulları, Şırnak İlkokulları, Şırnak Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Şırnak İlkokul Haberleri, Şırnak Merkez İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzda, güzel ve temiz bir dünya için kendini ve toplumu sürekli geliştiren idealist ve özgür bireyler yetiştirmek. Okulumuzu, bilimsel ve sportif alanda başarılı öğrenciler yetiştirerek, çevremizde güvenilir, eğitim kalitesiyle örnek duruma getirmek. Bütün personelimizi, okulumuzda çalışmaktan; her öğrenciyi bu okulda okumaktan zevk alır duruma getirmek. Okulumuzda herkesin, gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması, kendini yenileyip geliştirmesini sağlamaktır.
MisyonTürk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, sevgi, saygı ve güven ortamı içerisinde, çevresine ve ülkesine karşı sorumluluklarının bilincinde, araştıran, sorgulayan, gelişime açık, bilimselliğe önem veren; toplumun beklentilerine ayak uyduracak, ülkemizi geleceğe taşıyacak, dürüst, çalışkan, kendisine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Telefon04862231646
AdresŞırnak/ Merkez Güneyçam Köyü
İnternet Sitesihttps://guneycamio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞIRNAK/MERKEZ GÜNEYÇAM KÖYÜ
Ulaşım33 KM.KÖY SERVİSLERİYLE ULAŞIM SAĞLANIYOR.
Merkezden Uzaklık33 KM.
Ders Saatleri08:30-14:30
Isınma TürüKALORİFERLİ
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı40
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://guneycamio.meb.k12.tr/73/01/718430/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)