Şırnak / Merkez Dağkonak Ortaokulu

Telefon:5415510821 Adres:DAĞKONAK KÖYÜ DAĞKONAK KÜME EVLERİ NO 41 MERKEZ / ŞIRNAK Web Sitesi:https://dagkonakortaokulu.meb.k12.tr Şırnak Okulları, Şırnak Merkez Okulları, Şırnak Ortaokulları, Şırnak Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şırnak Ortaokul Haberleri, Şırnak Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://dagkonakortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Bütün öğrenciler hak ettiğ ilgiyi görsün. Öğrenci neyi niçin öğrendiğini bilsin ve öğrendiği bilgileri gerçek hayatta uygulayabilsin. Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Geçmişi ve öz değerleriyle barışık geleceğe yön veren nesiller yetişsin. Kendi özünü kaybetmeden farklılıkların farkında olan, hoş görülü ve diyaloğa açık, sabırlı geleceğini planlayan, geleceğe umutla bakan nesiller yetişsin. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar, gerekeni yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmayan gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmayan ve okulumuzda ki herkesin, her gün daha iyiye ulaşacağını düşünerek çalışıp geleceğini garantiye alan bireyler olarak yetişmesini sağlamak. .
MisyonBiz "bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili kendine güvenen milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında, geleceğe emin adımlarla yürüyen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için" varız.
Telefon5415510821
Faks4862161553
AdresDAĞKONAK KÖYÜ DAĞKONAK KÜME EVLERİ NO 41 MERKEZ / ŞIRNAK
İnternet Sitesihttps://dagkonakortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöy
Ulaşım8 KmÖğretmen servisi var.
Merkezden Uzaklık8 Km
Ders Saatleri08.30-14.50
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı32
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://dagkonakortaokulu.meb.k12.tr/73/01/718337/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)