Şırnak / İdil Yukarı Yavşan İlkokulu

Adres:YAVŞAN KÖYÜ YUKARI YAVŞAN MEZRASI YUKARI YAVŞAN KÜME EVLERİ YUKARI YAVŞAN ILKOKULU BLOK NO: 31 İDİL / ŞIRNAK Web Sitesi:https://yukariyavsanilkokulu.meb.k12.tr Şırnak Okulları, Şırnak İdil Okulları, Şırnak İlkokulları, Şırnak İdil İlkokulları, İlkokul Haberleri, Şırnak İlkokul Haberleri, Şırnak İdil İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBulunduğu sosyal çevreye katkı sağlayan, öğrenci-veli-öğretmen ilişkilerinde hoşgörüyü yakalayan, eğitim, yönetim ve sosyal faaliyetlerde başarısını kabul ettirmiş bir kurum olmak.
MisyonMilli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplumu ile barışık, özgüveni yüksek, bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanan, ahlâk sahibi iyi bir insan iyi bir öğrenci iyi bir toplum yetiştirmektir.
AdresYAVŞAN KÖYÜ YUKARI YAVŞAN MEZRASI YUKARI YAVŞAN KÜME EVLERİ YUKARI YAVŞAN ILKOKULU BLOK NO: 31 İDİL / ŞIRNAK
İnternet Sitesihttps://yukariyavsanilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAşağı Yavşan Köyü´ne bağlı bir mezradır.
Ulaşımİl merkezine 60 km uzaklıktadır, ilçe merkezine iki yol bulunmaktadır. İlçe merkezine uzaklık Teke köy yol üstü ulaşım 18km Pınarbaşı köyü yol üstü 33km.Mardin-Şırnak karayolu (Tarihi İpek Yolu) üzerinde bulunan köyümüzde ulaşım sıkıntısı çekilmemektedir.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 60 km uzaklıktadır, ilçe merkezine iki yol bulunmaktadır. İlçe merkezine uzaklık Teke köy yol üstü ulaşım 18km Pınarbaşı köyü yol üstü 33km.
Servis BilgisiSabah ve öğlen Grubu öğretmenler kendi aralarında bir servisçiyle anlaşarak servisi ayarlıyorlar.
Ders SaatleriSabah Grubu 07:30-13:00 Öğlen Grubu 13:05-17:45
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı68
Kaynak:https://yukariyavsanilkokulu.meb.k12.tr/73/05/708347/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)