Şırnak / İdil Karalar İlkokulu

Adres:Temel Mahallesi No8/9 Karalar Beldesi/İdil/ŞIRNAK Web Sitesi:https://idilkaralarilkokulu.meb.k12.tr Şırnak Okulları, Şırnak İdil Okulları, Şırnak İlkokulları, Şırnak İdil İlkokulları, İlkokul Haberleri, Şırnak İlkokul Haberleri, Şırnak İdil İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli değer ve kimliğini kaybetmeden, evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda, Ülkemizin dünya lideri olmasına en büyük katkıyı sağlayan, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, çağdaş, demokratik, yaratıcı, verimli, yeteneklerine uygun mesleği seçebilen, mutlu ve sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren eğitim, öğretim ortamı oluşturmaktır.
MisyonBiz Karalar İlkokulu Müdürlüğü olarak; tüm öğrencilerimize eşit imkanlar sunarak onların; demokratik, hür, sağ duyulu düşünüp karar verebilen, soran ve sorgulayan, kendine güvenen, araştırmacı, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, milli ve manevi değerlerimize saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini seven bireysel ve toplumsal başarıyı yakalayabilmek için sürekli ve planlı çalışmanın gereğine inanmış bireyler yetiştirmek ve onların hayata hazırlanmalarını sağlayacak çalışmalar yapmak için varız.
AdresTemel Mahallesi No8/9 Karalar Beldesi/İdil/ŞIRNAK
İnternet Sitesihttps://idilkaralarilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTemel Mahallesi No:8/9 Karalar Beldesi/idil/ŞIRNAK
UlaşımOkulumuz İdil İlçe Merkezine 25 Km. uzaklıktadır.Mardin midyat ilçesine 35 km uzalıktadır. Şırnak İl Merkezine 95 Km. mesafede yer almaktadır.Beldemize tam ana yol üzerinde olup yarım saatlik aralıklarla İdil´den Midyat´a ve Midyat´tan İdil´e hareket eden minibüslerle ulaşım mümkün olmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İdil İlçe Merkezine 25 Km. uzaklıktadır.Mardin midyat ilçesine 35 km uzalıktadır. Şırnak İl Merkezine 95 Km. mesafede yer almaktadır.
Servis BilgisiHem midyattan hem idilden öğretmen servisleri mevcuttur.
Ders SaatleriTam gün: 08:00-14:30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı197
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://idilkaralarilkokulu.meb.k12.tr/73/05/708042/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)