Sinop / Durağan Ayvacık İlkokulu

Telefon:03684321049 Adres:AYVACIK KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ KÜME EVLERİ NO: 93 DURAĞAN / SİNOP Web Sitesi:https://ayvack.meb.k12.tr Sinop Okulları, Sinop Durağan Okulları, Sinop İlkokulları, Sinop Durağan İlkokulları, İlkokul Haberleri, Sinop İlkokul Haberleri, Sinop Durağan İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon1 - Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak.
2 - İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten yiğitler yetiştirmek

Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır.
MisyonBilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen nitelikli bireyler yetiştirmek.

2 - Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.

3 - Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaçlayan okulumuz; öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak, yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak akademik, mesleki ve teknik eğitim verecek ortamları hazırlamaktır.

4 - Öğrencilerimizi bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirerek mesleğinde en başarılı bireyler haline getirmektir

5 - Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmek

6 - İş ve hizmet alanlarının gereksinimi olan kalifiye teknik insan gücünün yetiştirilmesi
7 - Öğrencilerimizin yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak akademik, teknik ve mesleki eğitimi verecek ortamları hazırlamak
Telefon03684321049
AdresAYVACIK KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ KÜME EVLERİ NO: 93 DURAĞAN / SİNOP
İnternet Sitesihttps://ayvack.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAyvacık köyü Durağan
Ulaşım45dolmuş
Merkezden Uzaklık45
Ders Saatleri9.00- 15,00
Isınma Türüsoba
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı18
  • Derslik Sayısı1
Kaynak:https://ayvack.meb.k12.tr/57/04/512786/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)