Sınıflarımızda Akıllı Kumanda Sistemine Geçtik

Bölgemizde bir ilk olarak okulumuz;

Çocuklarımızın eğitim hayatının ilk adımı olan ve zeka gelişiminin büyük kısmının gerçekleştiği anaokulu eğitimi içerisinde hem zeka gelişimine destek olmak hemde çocuğumuzun baskın olduğu zeka türünü tespit edebilmek amacıyla sınıflarımızda Elektronik Ölçme Değerlendirme sistemini uygulamaya başladık.

Sistemin içeriğinde;

Öğretmenimiz Elektronik Ölçme Değerlendirme Tekniği ile Anokulunda verilmekte olan müfredat ve konular ile ilgili öğrencirimize uygulamalar yapıyor…

Öğrencilerimiz kendi isimlerine özel tanımlanmış Akıllı Kumandaları ile ekrana yansıyan sorulara cevap veriyorlar….

Öğretmenimiz, yaklaşık olarak 5 dakika gibi kısa bir sürede, sınıftaki tüm öğrencilerin verilen konu ile ilgili ne kadar bilgi sahibi olduğunu, kimin iyi öğrendiğini, kimin eksiğinin olduğunu, kimin hangi alanda daha fazla ön plana çıktığını sayısal değerlerle ve grafikler yardımı ile inceleyip analiz edebiliyor….

İşlenen konu ile ilgili eksik yada hatalı bilgiye sahip olan öğrencilerimiz anında geri bildirim yapıldığı için hatalarını anında telafi ediyor ve sistemin sunduğu GÖRSELLİK sayesinde kalıcı öğrenme sağlıyor….

Uygulamanın sonunda sonuçlar internete yükleniyor ve isteyen VELİLER öğrencilerinin sonuçlarını kendi şifreleri ile anında inceleyebiliyor

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Gebze Gebze Hadiye Cemre Altıntaş Anaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)