Sınıflarımız Bilgilerini Yarıştırdı!

5 Mayıs Salı Günü 5 ve 6. sınıflarımız, 6 Mayıs Çarşamba Günü 7 ve 8. Sınıflarımız Yarıştı.

Öğrencilerimizin  görev ve sorumluluk duygularının gelişmesini, toplum içerisinde kendilerini doğru ifade edebilmelerini, hızlı ve doğru karar verebilmelerini  ve centilmence rekabet edebilmelerini geliştirmek amacı ile okulumuz idaresinin ve öğretmenlerimizin katkıları, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Bilgi Yarışması, 5 Mayıs Salı ve 6 Mayıs Çarşamba günü AFA Kültür Merkezinde büyük heyecana sahne oldu. Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Yabancıl Dil, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Genel Kültür alanlarından toplam 25 sorunun sorulduğu yarışmalarda öğrencilerimiz kıyasıya ter döktü.

5 Mayıs Salı günü ilk olarak 5. sınıflarımız yarıştı. Büyük çekişmeyle geçen bilgi yarışmasında 5C sınıfı birinciliği elde etti. Daha sonra sahneye 6. sınıflarımız çıktı. Heyecanın dinmediği yarışmada 6A sınıfı  birinciliği elde etti. Yarışmada tüm sınıflarımız ellerinden geleni yaparak izleyicelere zevkli ve heyecanlı anlar yaşattılar.

6 Mayıs Çarşamba günü ilk olarak 8. sınıfların çıktığı ve son soruya kadar heyecanın sürdüğü sahneden 8E sınıfı birincilikle ayrılırken, hemen arkasından 7. sınıfların yarıştığı bilgi yarışmasında 7A sınıfı birinci oldu. 

Yarışmada yer alan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, onları tezahüratları ile yalnız bırakmayan öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.
 

5. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması Fotoğrafları

6. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması Fotoğrafları

7. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması Fotoğrafları 

8. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması Fotoğrafları 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Erenler Yunus Çiloğlu Ortaokulu

Kaynak:https://yunuscilogluortaokulu.meb.k12.tr/icerikler/siniflarimiz-bilgilerini-yaristirdi_1943290.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)