Sincan Çocuk ve Gençlik Kapalı C. İ. K. Personeline Eğitim

Rehberlik Öğretmenimiz Özgür Emir Baydan tarafından Sincan Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda görevli İnfaz Koruma Memurlarına yönelik eğitim gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında merkezimiz Rehberlik Öğretmeni Özgür Emir Baydan tarafından Sincan Çocuk Ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda görevli İnfaz Koruma Memurlarına yönelik 07.12.2022 tarihinde Kurum İkliminde Etkili İletişim konulu seminer çalışması gerçekleştirildi.

Tutuklu ve hükümlülerin topluma kazandırılmasında etkin ve önemli bir göreve sahip infaz koruma memurlarının güçlü iletişim becerilerine sahip olması, beklenen katkının sağlanmasında son derece önemli bir unsurdur. Bu tespitten hareketle Sincan Çocuk Ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nun talebi doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz "Kurum ikliminde Etkili İletişim" semineriyle çalışan personelin birbirleriyle olan iletişimlerinin de güçlendirilmesi amaçlanmıştır.

Ev sahipliği ve etkin katılımları için Sincan Çocuk Ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personeline ve Eğitim Birimine, semineri gerçekleştiren Rehberlik Öğretmenimiz Özgür Emir Baydan'a teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Sincan Adalet Mesleki Eğitim Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)