Sınavda Dikkat Edilmesi Gereken Konular

 

SINAV TARİHİ: 04 Haziran 2023 Pazar günü. Birinci oturum 09.30’da, ikinci oturum 11.30’da başlayacaktır. Bu nedenle öğrencilerimiz en geç 09.00’da okulda hazır bulunmaları gerekir.

Fotoğraflı sınav giriş belgesi 26 Mayıs 2023 tarihinden itibaren elektronik ortamda okul müdürlükleri tarafından alınacak, mühürlenerek onaylandıktan sonra öğrencinin sınava gireceği salon ve sırada hazır bulundurulacaktır

 

BİRİNCİ OTURUM SÖZEL ALAN Alt Testler Soru Sayısı Türkçe 20 T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 10 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 10 Yabancı Dil 10

İKİNCİ OTURUM SAYISAL ALAN Alt Testler Soru Sayısı Matematik 20 Fen Bilimleri 20 Toplam 40

Sözel alanda 50 sorudan oluşan birinci oturum 75 dakika, sayısal alanda 40 sorudan oluşan ikinci oturum 80 dakika olarak uygulanacaktır.

KİMLİK KONTROLLERİ VE SALONLARA YERLEŞTİRMENİN ZAMANINDA YAPILABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİLER EN GEÇ SAAT 09.00’DA SINAVA GİRECEKLERİ BİNADA HAZIR BULUNACAKTIR.

 Öğrenciler sınava gelirken yanlarında geçerli kimlik belgesi (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı veya T.C. kimlik kartı veya geçerlilik süresi devam eden pasaport, yabancı uyruklu öğrenciler için İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından verilen resimli, mühürlü kimlik belgesi)

En az iki adet koyu siyah ve yumuşak kurşun kalem,

kalemtıraş ve leke bırakmayan yumuşak silgi

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Sincan Andiçen Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)