Siirt / Kurtalan Kurtalan Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Adres:Cengiz Topel Caddesi Sümer Mah. No1 Kurtalan/SİİRT Web Sitesi:https://imkbmehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr Siirt Okulları, Siirt Kurtalan Okulları, Siirt Ortaokulları, Siirt Kurtalan Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Siirt Ortaokul Haberleri, Siirt Kurtalan Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://imkbmehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen çağdaş, laik, Atatürk’çü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri bitlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.
MisyonBütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini, onların, girişken, kendine güvenen bireyler olarak Türkiye’nin üretken gücünün temel taşları olmaları için çalışıyoruz. Öğrencilerimizi, içinde bulunduğumuz çağın imkanlarını kullanarak, bilgiyi kullanabilen; tutarlı, kararlı, toplumla barışık bir şekilde milli ve manevi değerlerine hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmek için varız.
AdresCengiz Topel Caddesi Sümer Mah. No1 Kurtalan/SİİRT
İnternet Sitesihttps://imkbmehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSümer Mahallesi
UlaşımOkulumuz İlçe Merkezindedir
Ders Saatleri08.30-15.00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı200
  • Derslik Sayısı15
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://imkbmehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr/56/07/713067/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)