Siirt / Kurtalan Kocatepe İlkokulu

Telefon:4844115243 Adres:Güney Mah. 404 Sok. Kurtalan/SİİRT Web Sitesi:https://kurtalankocatepe.meb.k12.tr Siirt Okulları, Siirt Kurtalan Okulları, Siirt İlkokulları, Siirt Kurtalan İlkokulları, İlkokul Haberleri, Siirt İlkokul Haberleri, Siirt Kurtalan İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.
MisyonMillî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.
Telefon4844115243
AdresGüney Mah. 404 Sok. Kurtalan/SİİRT
İnternet Sitesihttps://kurtalankocatepe.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMahalle
Ulaşımİl Merkezine Uzaklık: 30 km
İlçe Merkezine Uzaklık: 1 kmÖğrenci/Öğretmen servisi yoktur
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine Uzaklık: 30 km
İlçe Merkezine Uzaklık: 1 km
Ders Saatleri07:30 - 12:20 Sabah grubu

12:30 - 17:20 Öğle grubu
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı29
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://kurtalankocatepe.meb.k12.tr/56/07/700973/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)