Siirt / Kurtalan Cumhuriyet Ortaokulu

Telefon:0484 411 20 74 Adres:CUMHURİYET MAH. BARIŞ CAD. CUMHURİYET ORTAOKULU BLOK NO: 33 KURTALAN / SİİRT Web Sitesi:https://kurtalancumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr Siirt Okulları, Siirt Kurtalan Okulları, Siirt Ortaokulları, Siirt Kurtalan Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Siirt Ortaokul Haberleri, Siirt Kurtalan Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kurtalancumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen çağdaş, laik, Atatürk’çü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri bitlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.
MisyonBütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini, onların, girişken, kendine güvenen bireyler olarak Türkiye’nin üretken gücünün temel taşları olmaları için çalışıyoruz.

Öğrencilerimizi, içinde bulunduğumuz çağın imkanlarını kullanarak, bilgiyi kullanabilen; tutarlı, kararlı, toplumla barışık bir şekilde milli ve manevi değerlerine hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmek için varız.
BaşarılarSiirt´in Kurtalan ilçesinde bulunan Cumhuriyet Ortaokulu, Seviye Belirleme Sınavı´nda (SBS) aldığı başarılarla takdir topluyor. Daha önce mezun ettiği Salih Ulukoz ile Türkiye Birinciliği, Eda Dayan ile de Türkiye Altıncılığına imza atan Kurtalan Cumhuriyet Ortaokulu´nun, bu yıl da Siirt il genelinde başarılara imza attığı öğrenildi. Kurtalan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinden Cihan Alp, SBS´de almış olduğu 484,471 puanla SİİRT İL İKİNCİSİ ve KURTALAN İLÇE BİRİNCİSİ oldu. Cihan Alp´ın, bu puanla aynı zamanda Türkiye genelinde 2900´üncü olduğu belirtildi. Öğrencilerden Eren Gürühan´ın ise Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı´nda (PYBS) almış olduğu 479,236 puanla SİİRT İL BİRİNCİSİ olduğu ve Türkiye genelinde ise 1692´inci sırada yer aldığı öğrenildi.
Telefon0484 411 20 74
AdresCUMHURİYET MAH. BARIŞ CAD. CUMHURİYET ORTAOKULU BLOK NO: 33 KURTALAN / SİİRT
İnternet Sitesihttps://kurtalancumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKURTALAN MERKEZ
Ulaşım0Okulumuz Kurtalan İlçe Milli Eğitim binasının karşısında bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:00-12:05 ÖĞLE ARASI 13:10-14:40
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALOLİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı31
  • Öğrenci Sayısı528
  • Derslik Sayısı18
Kaynak:https://kurtalancumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr/56/07/713075/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)