Sihirli Eller

   Baştan sona heyecan verici bir yolculuk olan hentbol dünyanın en  teknik takım sporlarından biridir. Günümüzde bu heyecan verici spor dalıyla ilgilenen izleyici sayısı az olsa da bu konuda ilginin artması için çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Öğrencilerin bu spor dalında kendilerini geliştirmesi için farkındalık yaratılmakta ve çocuklara spor sevgisi aşılanmaktadır.

Bu çerçevede Kurtalan  Ertuğrul Gazi Ortaokulu Kız Hentbol takımı Siirt genelinde Ortaokul öğrencileri arasında  yapılan turnuvada birinci olma ve bölge genelinde yapılacak yarışmada ilimizi temsil etme gururunu hepimize yaşatmıştır. Öğrencilerimizin bir spor dalıyla ilgilenmesi ve ilgilendikleri alanda başarı göstermesi okul olarak hepimizi son derece memnun etmiştir. Çünkü spor insan hayatının hemen hemen her alanını etkilemektedir. Sporla ilgilenen insanların daha sağlıklı olduğu, kendilerine güvenlerinin daha yüksek olduğu ve verdikleri kararların arkasında durdukları hepimizce bilinen bir gerçektir.

     Bu vesileyle Ertuğrul Gazi Ortaokulu Kız Hentbol takımımızı tebrik eder ve bu başarılarının elde edilmesi için gerekli çabayı gösteren başta Hentbol Takım Antrenörü Recep Pekgöz hocamıza olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Başarılarının devamını canı gönülden dileriz. (Yazının tüm hakları İshak EROL'a aittir.)

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Siirt Kurtalan Ertuğrul Gazi Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)