Şifrelerin Peşinde İstanbul'un Yazarı Hasan Topdemir Okulumuza Geldi ve 5. Sınıf Öğrencileriyle Kitabı Hakkında Söyleşi Yaptı.

16 Ocak Pazartesi günü Şifrelerin Peşinde İstanbul'un yazarı Hasan TOPDEMİR okulumuza geldi ve 5.sınıf öğrencileriyle kitabını tartıştı. Minik yavrularımız bu defa çok daha heyecanlıydı. Yazarımız öğrencilerimizle okumayı, yazmayı, yazar olmayı, kendini, kitaplarını, kahramanları nasıl seçtiğini, bu işe nasıl başladığını ve anılarını anlattı.

           Çok kıymetli velilerimiz,
           Okulumuzda yaklaşık beş yıldır "Okuma Halkası" projemiz kapsamında bütün öğrencilerimizle sene başında belirlediğimiz kitapları okuyor ve yorumluyoruz. Her kitapta başka bir yolculuğa çıkıyoruz. Çocuklarımız kendilerini kahramanların yerine koyup, başka zamanlara başka mekanlara gidiyorlar. Her söyleşide öyle  heyecanlı oluyorlar ki biz öğretmenlere "iyi ki öğretmenim, iyi ki bu heyecana tanık oluyorum" dedirtiyorlar.
            Bu hafta birinci dönemi bitiriyoruz ve ben siz değerli velilere çok teşekkür ediyorum bize okuma konusunda destek verdiğiniz, şu zor ekonomik koşullarda kitapları çocuklarınıza temin ettiğiniz için.. 16 Ocak Pazartesi günü Şifrelerin Peşinde İstanbul'un yazarı Hasan TOPDEMİR okulumuza geldi ve 5.sınıf öğrencileriyle kitabını tartıştı. Minik yavrularımız bu defa çok daha heyecanlıydı. Yazarımız öğrencilerimizle okumayı, yazmayı, yazar olmayı, kendini, kitaplarını, kahramanları nasıl seçtiğini, bu işe nasıl başladığını ve anılarını anlattı. Çocukların gözlerindeki merak ve mutluluk görülmeye değerdi. Yaklaşık 300 öğrencinin kitabını imzalayan yazarımız Hasan TOPDEMİR her öğrenciye tek tek halini hatırını sordu. Bir teşekkür de kıymetli yazarımıza tabi ki.. Yeni etkinliklerde buluşmak dileğiyle..
                       Selda YAVAŞ
                     Türkçe Öğretme

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adana Seyhan Şehit Metin Malkav Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)