Sıfır Atık Projesi - Sosyal Bilgiler Sergisi

              Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu sosyal bilgiler zümresi olarak Sıfır Atık Projesi ile amacımız öğrencilerimize çevre bilinci kazandırmaktır.

            Çevre bilinci eğitimlerinin salt bilgi vermek değil, öğrencilerimizin davranış, tutum ve kişiliklerini olumlu bir yönde ve kalıcı bir şekilde etkileyecek olmasına odaklanmaktayız. Sadece çevre sorunlarını bilmek yeterli değil, çevre sorunlarının giderilmesinde üzerine düşen sorumlulukları yerine getiren insanlar yetiştirmeyi önemsemekteyiz.

            Öğrencilerimizden bu zamana kadar okulumuzda yapılan Sıfır Atık Projesi ile ilgili etkinliklerden sonra bu konu hakkında kendi düşüncelerini yazı, şiir, resim vb. şekilde ifade etmelerini istedik. Buna istinaden öğrencilerimizin düşüncelerini yansıtan bir pano hazırladık. Ayrıca tüm sınıflarımızda Sıfır Atık Projesi'nin neden ve nasıl uygulanmasını anlatan kısa bir video izlettik.

           Gelecek nesillerin daha sağlıklı ve güvenilir bir ortamda yaşamalarını sağlamak, farkındalık yaratmak için etkinliklerimiz devam edecektir.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Sincan Şehit Hanifi Gül Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)