Sevgili Öğrencilerim Bugün Hepiniz İçin Çok Önemli ve Heyecanlı Bir Gün. . .

Sevgili Öğrencilerim;

          Bugün hepiniz için çok önemli ve heyecanlı bir gün... Karnelerinizi alacak ve gururla velilerinize koşacaksınız. İşte 1.dönemin sonuna geldik. Eğer karnede size göre bir olumsuzluk varsa, üzülmeye gerek yok...Şimdi dinlenme ve ardından yeniden çalışma zamanıdır.

Sevgili Öğrencilerim;

          Bugün hepiniz için çok önemli ve heyecanlı bir gün... Karnelerinizi alacak ve gururla velilerinize koşacaksınız. İşte 1.dönemin sonuna geldik. Eğer karnede size göre bir olumsuzluk varsa, üzülmeye gerek yok...Şimdi dinlenme ve ardından yeniden çalışma zamanıdır.

         Başarılı olmak herkesin arzuladığı bir olgudur. Bunun için belirli bir hedefte karar kılmak, planlı çalışmak ve sorumluluk sahibi olmak gerekir. Bunlara sahip olduğumuz zaman üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir iş olamaz .Girmekte olduğumuz ara tatilde  öncelikle ikinci döneme zinde bir şekilde başlamanız için dinlenmenizi, zamanınızı   spor, müzik ve sosyal etkinlikler gibi yararlı faaliyetlerle geçirmenizi ve bol bol kitap okumanızı istiyorum.

        Sevgili Öğrenciler; Bir dönemi daha kapattık. Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Yeni başlangıçlara hazırlanma zamanıdır artık. Hepinize iyi tatiller diliyorum...Sizi sevgiyle kucaklıyorum...

          Değerli Veliler;

         Çocuklarınızla gönül birlikteliği yapacak bir andır karne günü. Onların sevinçlerine de üzüntülerine de ortak olmalısınız. Başarısızlıktaki bütün sorumluluğu çocuğunuza yüklemeyiniz, sorunlarını paylaşınız. Öncelikle çocuğunuzun başarılı olduğu dersleri fark ediniz ve bu başarının keyfini çıkarınız. Diğer çocukların karneleri ya da kardeşleri ile onları kıyaslamayınız.

         Bütün anne-babalar başarılı çocuklar yetiştirmek ve onlara iyi bir gelecek sağlamak için çalışırlar. Bizler, çocuklarımızın hayata hazırlanmasında ilk basamakları inşa etmekteyiz. Bu çabamızda sizlerin yanımızda olduğunuzu bilmek çalışmalarımızda bize güç katmaktadır.   En değerli varlıklarımız olan kıymetli çocuklarımızın karneleri nasıl olursa olsun, ailesinin ilgi ve desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu unutmayın. Onlara anlayışla yaklaşarak ilgi ve desteğinizi onlardan esirgemeyin. Tatilde bedenen ve zihnen dinlenmelerine yardımcı olun.

        Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım;   
        Eğitimin temel taşı olan sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularıyla geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı her zaman olduğu gibi bu öğretim yılında da sarıp kucakladığınız, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Türk Milli Eğitim Sisteminin temel ilkeleri doğrultusunda büyük fedakarlıklarla, elinizden gelen bütün gayret ve çabayı göstererek yetişmelerine katkıda bulunduğunuz için sizleri yürekten kutluyor, teşekkür ediyor, başarılıçalışmalarınızın ikinci yarı yılda ve sonraki yıllarda da devam edeceğine yürekten inanıyorum .    

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Denizli Merkezefendi Zaferiye Abalıoğlu İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)