Seval - Ahmet Çetin Fen Lisesi'nden Şehitlik Ziyareti

SEVAL- AHMET ÇETİN FEN LİSESİ'NDEN ŞEHİTLİK ZİYARETİ


Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109.Yıldönümü dolayısıyla Çerkezköy Şehitliğini ziyaret etti.

Okul İdaresi tarafından yapılan açıklamada; Çanakkale Zaferi'nin, özellikle genç nesillere iyi anlatılması, ecdadımıza ve şehitlerimize bir borcumuz olduğu gibi, geleceğimizin de teminatıdır.
Bizler, vatanı için, milleti için, namusu için canını ortaya koyan bu insanları ne kadar tanıyoruz. Eğer biz onları tanımazsak geleceğimizi göremeyiz hedeflerimizi bilemeyiz, Çanakkale’ye; Şehitlerimize; Geleceğimize sahip çıkalım.
Herkes iyi bilmelidir ki aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladıkları ve bizlere emanet ettikleri bu kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk Milleti tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır.
Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü münasebetiyle; Büyük Önder Atatürk'ü, Çanakkale Şehitlerimizi ve bugüne kadar bu vatan için vermiş olduğumuz tüm aziz şehitlerimizi, bir kez daha saygı ve şükranla anıyor, yüce Allah'tan rahmet diliyorum.
Ruhları şad olsun.

Şehitlik ziyaretine 10.sınıflar 121 öğrenci, öğretmen ve idareciler katıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tekirdağ Çerkezköy Seval - Ahmet Çetin Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)